MY PAGE


XOXO

Sunday, January 14, 2018

Family Vacation | Pulau Langkawi | Part 4

Last Part, Pulau Langkawi, 9/12/17 Sabtu

Hari terakhir kat Pulau Langkawi.
Pagi tu p swimming kat laut ng kolam dlu..sblm p next pusing2 Langkawi.


aktiviti harini, 1st p UNDER WATERWORLD LANGKAWI




NAMPAK SEBAYA TAK??HAHA

**
lepas jln2 underwater world...
kite keeee.....

KOTA MAHSURI pulaa..





then... kite terus kee..

Taman Buaya




biasa dahh dengan buaya2 ni. Huhu

sempat kami tgk show dkt taman buaya ni..GREAT!

*
untuk akhiri perjalanan kami di PULAU LANGKAWI..
kami kee Taman Hidupan Liar.


alhamdulillah..

penuh aktiviti jalan2 kalini..
for sure... Shoping pon TAK SEMPAT. HAHA

sempat grab chocolate (of coz) 1/2jam je..
then kitorang kne naik ferry kul 7..

**

haa.. sebelum berangkat pulang.. HARUSLAH ambik gambar kat dataran Lang !!





TQ abang sebab amikkan gambar cantik ni!hihikk
sebelum sampai langkawi dah pk style ni. HAHA

**

yeayy!
Pulanglah kita ke darat.

Alhamdulillah..

sampai rumah subuh hari..

*

i need another Vitamin-Sea!

Love!


FAMILY VACATION....December 2017,
PART 1 (Click Here)
PART 2 (Click Here)
PART 3 (Click Here)






Family Vacation | Pulau Langkawi | Part 3

Part 3, Pulau Langkawi,8/12/17 Jumaat

Hari ke - 2 kat Pulau Langkawi.
Haruslah bangun seawal yang mungkin. banyak lagi tempat nak jelajah hari ni.hee

The Oriental village.

1. Skycab

Beratur nak naik skycab. Berdebor. selalu naik kat Genting Highland je.. ni nak daki Gunung plak.



dalam Skycab 


from My Yicam :)

the best la SKYCAB.. tp tak p pon Skybridge.huhu Top Station pon dah cukup TOP.hehe.

2.6D Cinemation

Blh buat ubat jerit2. haha Kelako. sesuai untuk orang yang tak naik roller coster hihihi!



3. Skydome.

Boring & Pening
acah2 angkasawan giteww...


4. 3D art Museum.

Best. tp ramai sangat orang.. tak semua bende kita dapat bergambar.. tp ok la dapat tgk show kat dalam tu..





5. Imaginarium Langkawi.

tempat yg banyak gunakan iq. dok relax2..warna2.


lepas settle situ,. bekejar ke ISLAND HOPPING plak. haha, Sambung JALAN2.

1. Tasik Dayang Bunting





2.Pulau Singa Besar.
bagi helang makan. Banyak gilerr helang kat situu !


Sangat Banyak Helang duduk kat sini..
tempat dia nii.huhu






lepak pulau bg ikan makan, sblm berangkat pulang ke resort, p makan seafood dlu kat tempat yang femes n sedap. Kampung Nelayan kot nm nyee.. orang Langkawi yang bawakkan.hihi
.
Malam tu lepas mandi2 kat resort, bjln kat ekspo,, smpai 2 pagi..

PART 2 (Tekan Sini)
cont. part 4...