MY PAGE


XOXO

Friday, November 17, 2017

FATTAH FAZURA FATTZURA




SELAMAT MENUNAIKAN UMRAH !

FAZURA, FATTAH n FAMILY !

Tuesday, October 24, 2017

Creamy Cream Puff

assalamualaikum..

hai semua !

CREAM PUFF ?
sedap ui makan fresh dr oven...

nak buat pon MACAM senang je. hehe.. sape yg dah try dan menjadi tu, Alhamdulillah..

aku buat 3 kali tak jadi cream puff, jadi dorayaki je weh. HAHA
give up rasenye nak buat dah.. TAPI dengan semangat ingin tahu mendalam... search la CIKGU utk ajar buat CREAM PUFF ni.. walaupun senang, tapi x menjadi.hehee..


akhirnya, aku join class personal utk creampuff..

SKILL tu penting, sometimes tgk RESEPI kat google ni xmenjadi..
skill tu mgkin lain...

Image may contain: one or more people, people eating and food

gigih aku picit utk puff ni.huhu

Image may contain: one or more people and food

picit pulak CREAMY CREAM dia..

walawehh.. sedapnyee..

Image may contain: 2 people, people smiling, food

gedabak sis buat..
puas makan ni,,
ni bukan size mini tau..

Image may contain: food

woooo...... menjadi aku buat dengan adanya GURU..

alhamdulillah...

Image may contain: 2 people, food
YEAY!..

makan puas2..hihi

**