MY PAGE


XOXO

Saturday, March 16, 2013

Long Time

Assalamualaikum!

Hye everybody..... fuuhhh fuhhh... berhabukk sudaa belog neh..
hampir 3 bulan tak update.. kenapakah? mengapakah? cuti sem 2 bulan, so cuti berbelog jugak..hihikk

actually banyak bende dah belaku almost 3months neh.. kalau dpt hapdet time tuh, konfem ranking belog pon naik..cehhh.. =D

sekarang neh dah masuk sem baru..
Yeayy ! Last sem b4 intern aka praktikal.inshaAllah.... mudah mudahan tade sangkut paper diz sem. i Hope!

sekarang duduk hostel balik. WHY ? sbb bosan dah dok lua, and nak take challenges dok hostel for the last time. yelaa,lepas neh tade hostel2 dahh....
*asek jd kaum nomad je. -_-

TAPI !

apakan daya, terpaksa berpisah dengan my bff.. dia bilik lain, aku bilik lain.. OooEmmGeee..
walaupon sebelah2, korang tak taw betapa seksenye duk dalam blek tanpa kwn yg dah biase lepaking2, boraking2. -_-"
sekarang dok bilik asek senyap je,tegorpon ape2 yg perlu je. BEHAVE la konon. HAHA.
aku rajin lepak lua blek ng my bff la, nasib ade meja kerusi kat lua,leh mkn same2.=)



MyNewRoom.

*
*
Mengharapkan yg terbaik utk sem neh..
Aminnnn ! =)

No comments: