MY PAGE


XOXO

Saturday, January 8, 2011

agak kelakar la minah neh..

( luahan n percakapan sorang diri utk ketidakpuasan haty aku) HAHA


ehh minah, kau neh kenape ea?? xpaham la aku.
bukan niat tulis neh sbb suke kat kaw, tp aku lawak la tgk kau.


aku sedang berkawan ng membe kau a.k.a ex kau la kowt.


yg benarnye, BF kau ng KAU dah lukekan aty AKU ng 'KAWAN' kau tuh.


BUT now,

  • kau cakap aku penah " kacau relation kau ng BF kau tuh."
  • kau cakap skrg " aku kacau 'kawan' kau plak ? "
bukan ke kau dah HAPPY couple balek ng BF kau a.k.a my Ex ?
  • kau cakap burok2 sal aku, asal TAK jumpe aku je, FACE to FACE.
  • TAK bran Kan??
kawan KAU mcg aku td, dye FORWARD mcg kau.
  • "Ehh, nak pggl u b lagi blh x? dah biase la. blh la."
HAHA ! bpe byk BF kau nak ea minah??
nak je aku JERIT kat BF kau skrg PASAL mende neh. MESTI beshh kan??
tp nak BUAT ape kan. biarkan la BF kau RASE plak ape yg dye dah wat KAT aku an.


tak phm dunia skrg....tak cukop ke de bf sorg?

E N D .

2 comments:

ila said...

still syg boy dye g kod.

huhuh

tp cian la

~naddy~ said...

yela kowt. hehe. tp tgk bahagia je ng BF dy.ntah la