MY PAGE


XOXO

Thursday, June 7, 2012

Sayang dia

Assalamualaikum !

haamekk. hapdet lagi. balas dendam. HAHA

ehem2 ! saya sayang dia sangat2 laa..
tapi ini yang terjadi..
takdir, kena redhaa.........

aku tak pasrah pon. grrr..
anggap je, bukan milik aku lagi.. tapi aku tetap SAYANG die sangat2 ! hurmmm

kenapa aku sayang die ? 3thn aku bersama dye, tapi sekarang tak lagi....

...............................................................................&^$%#%$^%*&(^&$

MARA .. LOVE you laa. PTPTN ? hurmmm.. kering dah dalam bank.....

nak MARA, nak MARA. sayang MARA.. grrr.....

pinjam RM 20k pluss pluss.... tapi kena bayar balik cume RM6k je.....

alhamdulillah dapat potongan... huhu..
i know, im not THE BEST student, but BERSYUKUR, diberi pengurangan jugak... =)

dulu MARA, sekrang PTPTN. mmg tak reti laa aku nak bajet2 duit PT neh, now dah kering kontang....
adeyhh.....

doakan aku pointer TINGGI2, kot2 la dapat pengurangan PT.. heee

blja belum abes, hutang dah menanti..... -_-"
adat laa, pelajar mmg cmneh..
bersyukur laa ade PTPTN, bleyh la mengurangkan beban belajar..

mak aku cakap, dulu tak de pinjaman pelajaran, mmg susah nak smbung belajar..
kalau nak anta smbung belajar pon, kena jual tanah la, gadai tanah laa... kesian..
kalau orang miskin dulu, walaupon pandai, tetap tak dapat smbung belajar.....

kehidupan sekrang,. jauh lebih berbeza dgn dulu....

so conclusionnye, 2 bulan neh, terpaksa laa mama abah tanggung.. grr sbb PT dah abes. huuuu



6 comments:

Yana Libra said...

kena berjimat cermat gunakan duit pt tu..huhu~ :)

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 984 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

~naddy~ said...

@Fariz Reza

tq follow. =)

hope too. =)

AISYA@AISHA said...

hehe rindu MARA gak...boleh? hee
byk tu dpt pengurangan... alhamdulillah.. nmpknya mmg kne pandai jimat2 ar sbb dulu dpt tiap2 bulan...PT dpt setiap sem... btol.. blajar x hbs ag.. hutang dh keliling pinggang... grr...

~naddy~ said...

@Yana Libra

yess ^^ tp dah abes, haha

~naddy~ said...

@AISYA@AISHA

alhamdulillah dpt pengurangan. =D

tu la pasal. -_-