MY PAGE


XOXO

Monday, July 23, 2012

Hari Pertama Intersesi

Assalamualaikum..
hyep2.. sementara menunggu waktu berbuka puasa, nak hapdet belog jup..

amcam ng puasa korang harini? hope dapat bertahan lagi k.. hee

haa, harini hari pertama ade kelas untuk intersesi...
bangun pagi pon macam nak tak nak jee..
pagi td syidah amek aku ng mimi kat uma sewe, g kelas..

kelas pertama kelas OPM, operation management...
ramai pun yang dtg lambat. and macam bese laa, kalau FIRST DAY kelas, tak start blja pon.
lecturer?? lecturer part time yg dtg dr negeri sembilan. pergghh. Jauh tuu..
Lelaki, name dye Encik Hasbullah Othman..ingt tu, MARK lebeyh. HAHA.

3 jam tanpa henti....adeyyhhh.. saket2 pinggang aku duduk. dah la dye kunci pintu tak kasi keluar..
perut plak tidak semena2 bunyi. hee..bese la kalau pagi2 tu, nak manje2 lak perut neh. ='D

then Sambung kelas yg ke dua...
Ramai jugak student, FULL kls uolss ! campur dgn kos lain..
2nd kls, lecturer masuk, KELAS BATAL ye. esok kite start kelas..
Hokeyhhh ! Terasa HEAVEN sebentar...

tapi kena tunggu MIMI, dye ade kelas FIN..
tggu dye 3jam.grr...yelaa, kalau balik pon bukan wat papee...
balik je dr kelas, g tesco, beli makan2, utk sahur la.utk kudap2 malam. hee

balik dr tesco, amek buku teks, pinjam kat membe2, sbb lecturer OPM tu mcm straight jeee, tatott mak jemah -_-"

then g Giant plak. Tapau Ayam penyet..perghh. bestnyee. TAPI makan jupg la time berbuke posee. hekkk..


sekadar hiasan. =D

***

so ape juadah berbuke korang harini ??
harini buke pose alone, bkn ng family. isk2x !
bese laa STUDENT..




No comments: