MY PAGE


XOXO

Tuesday, July 24, 2012

kekasih vs Gajet

Assalamualaikum... =D

Selamat malam semua... watpe je tu? hope korang cht2 selalu oke. =)

Kekasih vs Gadget

*sory tercampor BI..hekk


tadi masa kelas OPM, lecturer tu banyak sangat bercerita....
topic 1 pon tak habis2 ag..dah la 3jam, perghh, ngtokkk....

dye tak suke student main hp dlm kelas dye, tp aku curi2 gak.
dah tu, ngtok sgt kan.heee
tetibe dye de cite pasal Pasangan Kekasih vs Gadget..
korang taw tak gadget tu hape? ishh2x, takkan xtaw kot..
henfon, ipad, tab...etc....

*********

haa, bagi yang ade kapel skg kan, tak kisah la jauh ke dekat,
korang mesti rajen text or keep koling ur pasangan kan if tak jumpee...
rindu2 la konon..grr

tapi bler dah jumpe, agak2 korang tinggalkan hp ke tak? 
atau tangan korang tetap dok pegang hp?

heyy ! kamon laa...
GF, BF dah ade depan mate, ngadap je la muke dye,
bercerita, merepek, gelak2,, sweet2 gituu...

tak payah nak pegang hp tu..
ni tak, masing2 dok pegang hp...

ber-BBM sane, ber-hapdet tweet bagai, ber-check in sane sini..
opss ! check in cni kat laman sosial ye, bukan HOTEL.. hoho !

kang busy dok pegang hp,
balik je dr jumpe, mcg ur BF or GF lek,

"RINDU...." =(

mula laa nak cdeyh bagaiii, tu laa, ade mase nak jumpe, tp dok layan hp tuu..
kan dah padan muka.
hargai masa tuu....
tak payah dok layan sangat hp tu..melainkan ur parents kol,
jangan bohong2 plak yaw ! =D

*boleh ke korang edop tanpa gadget2 neh ??*



2 comments:

zacky786 said...

boleh je //
smlm h/p sy hilang .. rileks je :P

~naddy~ said...

@zacky786

terpaksee tu. HAHA