MY PAGE


XOXO

Friday, May 10, 2013

PRU 13 | Mari Mengundi

Assalamualaikum pembuka bicara..
settle sudah assignment, esok ade kls pagi -_-"

boleh terlupa yg aku neh ade belog?? =p

PRU13... mengundi2.. dah berlalu pergi pun.. 5may2013 haritu..
1st time mengundi..ahaks !

awal2 pg lagi dah pegi tempat mengundi... sebab abah nak keje..
then sampai sne, beratur panjang.. lg awal lg ramai. huhu...
nasib laa diorg tak tnye, cukup umo ke tak neh..hihikk..
tak de mase la dorang nak tnye, asek 2 3 kali check ic nyahh...
abe hensem plop tu.LOL..

mama saluran 3, abah 2, aku 5.. oke foine, tgkat 2...dah la beratur panjang, naik ke tgkat 3..
saluran 5 neh kompem yg baru 1st time mengundi. kot laa..
rase bedebar2 lak nak mengundi..fuhh ! besoo betul tgjwb nye..huhu


Embedded image permalink

haaa...tudiaa..cari2..


excited lepas mengundi..huu
inai biru..dah la senget benget..
mase kene calit, tgn gigil.haha !


tumpu yang neh je..kihkihh..
sanggup menanti bersama mama...
keputusannyeee???
tetap same..huhu..

REDHA je..
apa2 pon, ape yang wa vote, the WINNER. BHAHAH..
walaupun...
*shadap nad, ingat memain ke..hoh!

*
*

ape2 pon keputusan...
menang kalah, adat bertanding..
just teruskan perjuangan anda..utk 5thn lgi..
sebelum aku nak vote utk kali ke 2 pada 28tahun, inshaAllah..heee...

*
*
*


Peace Stability Progress. 


kesian comocomo. hee




*my right to write*

p/s : reading and thinking logically.

1 comment:

Mysara Ab Rahman said...

kte pn 1st time mengundi ri tu..
btw, cantik baju kucing awk..hehe