MY PAGE


XOXO

Wednesday, May 15, 2013

Survey | UiTM

Assalamualaikumm...

berjinak2 nak aktif semula berblog lah konon... so pikir laa topik pe nak dikarang.huhu...
dulu rajin sangat berblog, sekarang asek nak kene pk topic je baru leh hapdet. =D

korang2, suke wat survey tak?? alaa, yang questionnaire yg salu orang bagi suh jawab tuu..
rajin ke korang nak jawab. lau soalan ringkas2 aku pon rajin.hee

skrg pon aku de amek course Report Writing, kene buat survey. nasib la 30 org jee...
30 org pon, mase nak kire data2. mau mati o00o... manual kann..nak wat cmno...



memang student2 UiTM perlu buat survey..
Entrance n Exit survey..
main klik2 je.. so, xkisah sangat..tapi yang pentinggg......
kalau jawab tuu laju je walaupon soalan banyak...

SEE
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



hohooho.. memang la cepat jawab, bape saat je neh.. klik tanpa bace.. HAHA. teruk oi...
SETUJU je la sume...
elehh, korang pon same kan lau jawab straight je.. hee kesian penganalisa nti.huhu

tapi wat nye tetibe soalan kat tepi tu tulis..

78. ARE YOU STUPID ?
      # agree.

haha... teruk woiii.....

tengok la kat tab tuu.. belog pujaan, FATIN LIYANA ..kihkihkihh...

kbai. tenkiu singgah sini. =)



2 comments:

AISYA@AISHA said...

SIE ea nad?? xwat ag huu

fatengg ♥ said...

Kalau tak buat exit survey apa jdi eh hehe :)