MY PAGE


XOXO

Thursday, March 19, 2015

zoo negara malaysia | 17032015



assalamualaikum..

sekarang cuti sekolah. yee.. cuti sekolah seminggu. ingatkan 2 minggu.. -__-"
over plak iols nak cuti 2minggu, i dah cuti hampir 2bulan oke. hahaha.. K

selasa haritu, tanpa dirancang.. ingatkan nak pegi UTC je.. tapi orang jauh cam nak follow.. last last tak jadi g UTC, plan ke ZOO NEGARA.  pukul 3pm baru masuk zoo.. huhu..

dah sekian lamanya tak pergi zoo negara.. last pegi pun mase study kat uitm.. volunteer.. best best!!

p/s: ini entry bergambar.sila jgn muak.huu


#throwback #uitm2011




antara yg ada.  



ehem..

*tapir tengah sweet2

budak2 tu cakap, ni panda. OK, PANDA MALAYSIA.



zahra melenggang.. seronok dia berjalan..


aummmm.... *tiger
petang2, haiwan pun mengantuk..hihih


kepenatan ini mudakk..


hallooo...


playboy yg tengah tu,haha.. kasi bawak kenal binatang.
tapir dikatakan panda.
apa boleh buat..huu


dah besarr pun anak die ni..


#tb ni mase 2011..
tgk anak dye, kecik lg.. kecik2 pon, lebih tggi dr aku.hoho


gonna miss you..


badak ni tengah berkejaran..
berebut awek nan satu,
ko blh bayangkan tak badak berlari cmne?
umpama kereta depan pandu 40km/hr,kereta belakang nak memotong kereta depan 40km/hr.
lebih kurang laa.huhu
mungkin musim yg kitorang pergi ni tgh musim mengawan kot.huhu..


binatang ni memang comel.haha
kuak lentang tau. aku pon tak pas lagi. hahaha

*lupe nama binatang ni.haha


selesai berada di zon africa.hihi
moh ke bhgn reptilia.. dapat jugak jumpe ulaq.. tapi selalunya dorang bwk ulaq besorr baq hang..
tapi ular tu pegi show, dpt tgk ulaq kecik je la.
kecik2 pun aku memang takk la nak pegang.sentuh hujung jari jee.haha



ni kazen aku, aqi. cubaan pertama pegang ular. 
n abang tu pun memang biar je taknak amik bila orang jerit. haha
kesian gilerr..
die suh kite berani ngan ular.lama2 berani dah..



nana plak..jerit2 beranikan diri. 
sampai mengalir air mata baq hang.haha
janji mencuba, daripada aku tak cuba langsung.huu


acu relax. dah biase pegang katanye.
si zahra memang nak sangat pegang.
kalau bg pegang, blh mati ular tu..hoho


penatnyee keliling zoo.. tu pun tak semua binatang tgknyee..


bearr..




fenattt..


**
**



tamat sudahh percutian bajet kami.. bajet sangat kan..
man's bestfriend.

see u again 'friendzz'...XOXO

1 comment:

alongxp dotcom said...

sudah banyak tahun gak tak g zoo negara ni... rasa 7 ke 8 tahun gakla... walaupun duduk kat negeri sebelah je