MY PAGE


XOXO

Sunday, November 27, 2011

Volunteer at Zoo Negara KL | UiTM

hyep n assalamualaikum !
salam MAAL Hijrah... =D

perghh. penatnye harini.. dah la tak cukop tido....
seperti yang disebut2 oleh aku, harini ade TRIP ke ZOO NEGARA....
oOyeah.. dah lame TAK JEJAK kaki kat situ... isk2x...

pagi2 lagi dah berkumpul kat Stadium uitm shah alam....BAS tak muncul2, oke, berMAKSUD kena g ng transport sendiri...
so, aku naek ng nanie.... tak sampai sejam sampai kat Zoo.... ramai gak la student laen wat program kat situ....


sah2 masuk TAK PAYAH bayar.. grr SUKA tol.. hehe
ni project utk subject Personal Development.

aku dapat GROUP ng Kak zatie, Mel, Shasha, Haziq, n Safwan..
syidah n Nanie dah terJOIN group lain...
sejak dlm perjalanan tadi, terpikir je dapat binatang pe agaknyee kan ??


di SATU lorong...





kat lorong tu ade binatang2 neh....
agak2 korang, aku ng GROUP aku dapat yang mane satu ??

cer TEKA !!?

V
V

V
V

V
V

V
V


Yeaayy ! dapat ZIRAFAH......!



Rajin kan KAMI bekerja ?? heheheh


errr... mula dahh nak berPOSING........


Opss ! mokcek CLEANER, sila SAMBUNG kerjaan ! =p


Haziq ng Safwan, cuci kandang MELISA.. pergh NAMA.. nak GAH je. haha
tau sape MELISA tu ??
BADAK SUMBU.. kehkehhkehh..
dorang cakap, NAJIS dye giler besar...
4 tong ! haha..

kitorang zirafah tu 2 tong je taw.. heheh





dah siap CUCI kandang !


SUKA yee anda ?? hehehe
AFRICA mari taw.





Fenatttt... =(

then pas cuci kandang, g bekpes kat kantin, makanan dah tersedia. teringat2 gak la ape yg di cuci tuu... huhu perut LAPA, so, wat xtaw je laa...
then g tempat tadi balik, sapu2 lorong kat situ je...

sekejap je pn, then g LUNCH plak.. baru je bekpes, dah lunch plak. hehe
RAMAI nyee orang kat Zoo tu td, almaklumlaa CUTI SEKOLAH,... BANGGA je taw jadi Volunteer kat situ.. hehe


Harimau Malaya. Aummm ! <33


bergambar DULU setelah selesai mengemas semuanyee. hehe




akhirnye dapat gak jumpe kawan2 yg neh, sbb yg lain dah dipecahkan pade kumpulan lain....



**

Best dapat jalan2 dalam ZOO , best gak kalau dating kat ZOO.
HAHAHA

**
mama kol aku petang tadi, dia gelak bila aku cakap, aku cuci kandang zirafah.. heeee..
nenek aku pon gelak gak..=D




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

9 comments:

Syakir Rahman said...

hahahaha....bgus btol budak2 uitm ni...hahaha....

sweet gilerr
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
zirafah tuh.... :p

~naddy~ said...

@Syakir Rahman

amboi2. panjangnyee komen shaq kan.. hehehe :p

Mr Danel said...

hai si cumel!!

zirafah nan nadia, msti nadia lagi cumel! hahah

tpi rendah jer

~naddy~ said...

@Mr Danel

kaki anak zirafah pon ag tinggi dr nad taw. grrr

Mr Danel said...

@~naddy~

uh parah nie ! hahaha

cikbintang said...

cikbintang dlu ade gak handle dak2 volunteer ni..tp cikbintang bhgn cust.servce =)

**dlu prktikal ctu =)

best x kawan ngn binatang??hee

~naddy~ said...

@cikbintang

ouh.. best ! sbb bukan selalu dpt jumpe binatang cmneh. :)

bobiedanbad said...

Serius! Akak tak pernah lagi pi zoo

~naddy~ said...

@bobiedanbad

pegi la. best ^^