MY PAGE


XOXO

Wednesday, November 16, 2011

Buffered Earning #4 | berderet

assalamualaikum uolss., tenga buat ape tuh / dah makan ? blom lagi ? same laa. huuu 

dah lame asenye tak cakap pasal nuffnang neh....


TLC debit tuh de masalah pe tah kat nuffnang aku.. err. nak post LINK kat dye xboleh pon.. hurm. so, terbiar cmtuh....

ME semakin banyak.... tapi belum mencapai status boleh CASH out lol.....

sekarang semakin RAJIn hapdet belog.. utk maintainkan TRAFFIC lite.

Hope dgn income from nuffnang neh, boleh digunakan dikala ptptn aku kekeringan.. hehe.. aminn ~~

tengs lagi sekali ea sbb korang datang terjah belog yg tak seberapa nak retis neh.. cehhh... hehe

sejak aku hapdet ENTRY ini and ENTRY INI , ramai betol terjah belog aku.. mekaseh sume !

<33 semua !



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^