MY PAGE


XOXO

Wednesday, November 2, 2011

procrastination | beware!

assalamualaikum olsss !


  • dah makan ? - BELUM....
  • dah mandi ? - BELUM....
  • dah solat ? - BELUM....
ape kena mengena soalan tu dgn tajuk entry ??
nak omputih je TAJUK entry.. cehh... nty ade yang tak paham plak... grr...

Procrastination - Suka menangguh2kan sesuatu pekerjaan....

korang ade ciri2 macam tu tak ? memang malapetaka laaa jawabnye kalau ade sikap macam tuuu......

aku tak de ciri2 tu taw. aku suka buat keja TEPAT pade masanyee !!
oke FINE ! itu BOHONG.... -_-

inilah padahnyee kalau suka sangat buat keje LAST MINUTES !
malam tadi tidur lewat semata2 nak buat slide n carik maklumat utk presentation utk harini...
ade dua presentation uolsss ... >.<
SALAH sendiri, TENSION pon sendiri2 ! PADAN MUKA ....

dah la setiap hari kelas PAGI..... kena bangun AWAL lagi....
info COPY PASTE je. TAK paham..........

Sangat bernasib baik jugak sebab hari ni dua2 presentation TAK SEMPAT buat..... huhuuu
so, Jumaat neh ade 1 presentation, pas cuti raya ade ag 1 presentation....
Hal2 lain, banyak lagii... malas nak sebut.. nanty MAKIN tension... >.<

Burok kan perangai aku... huhu...kebanyakkan nyee suka sgt wat keje LAST MINUTES... =(
malam neh nak g study ng membe, sbb sok ade TEST.. Haaaa.. LAST minute ag... huhu UPDATE belog tak nak plak postpone2... ceiittttt !


renungi MASA HADAPAN =)


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


6 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe blk tau

Mira Marcello said...

heee~ macam mira suka tangguh keje. tp online tak penah tangguh haha

~naddy~ said...

@cerita best

nty nad sggh. mlm neh bz. :)

~naddy~ said...

@Mira Marcello

taw xpee. :p

bobiedanbad said...

keja last minute, nanti last sekali kita yg lembik nk wat keja hihi :)

~naddy~ said...

@bobiedanbad

yupp. sgt lembik dah neh. huuu