MY PAGE


XOXO

Wednesday, November 9, 2011

kedai mamak | kisah benar

hyep n assalamualaikum olss ! sempat lagi nak mengadap blog neh sambil2 wat saimen... =)

kisah neh dapat dr lecturer aku... dye suke becerita, so, aku nak share ng korang. pendek je entry neh, tapi RENUNG2kan la yeee....

google

*Ali ( bukan nama sebenar ) = Pelanggan
*Mamak = pekerja kedai mamak la.

sedang Ali tenga syiok makan nasik kat kedai mamak.nasik pon tinggal separuh je lagi tak habis...Tetibe....

Ali        : Hey ane, mari sini kejapp.

Mamak : Yess Boss, ada apa ??

Ali        : Apsal ade kepala lipas dalam ini nasik ??

Mamak : Ye ke? Dalam nasik pon ada ka, selalu dalam itu kari jaa........

Ali        : $@%&#**(!&^.....................................

So, Korang dapat conclusion tak peristiwa di ats ? huhuhu

Kedai mamak oweys open 24hrs a day, korang terpikir tak biler dye basuh periuk2? silap2 dr mula bukak kedai sampai sekarang, tak pernah basuh... Huuuuuu...



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


4 comments:

de'X said...

perisa tmbahan.. >_<

~naddy~ said...

@de'X

tu yg sedap. kehkehhkeh,..

bobiedanbad said...

hahahaha tp pernah gak tgk kedai mamak cuci periuk, mgkn ada yg cuci ada yg tak....

~naddy~ said...

@bobiedanbad

tak semua.. heheh :)