MY PAGE


XOXO

Saturday, November 26, 2011

Mata Baru + Tudung Baru

Hyep ols ! assalamualaikum .... Cuti2... Study2 ! tapi TAK start2 study lagi. asek betangguh2 jee.. huh...

lagi sebulan stengah kot nak abes sem neh, PTPTN pon Hampir kering. mama tnye, wet ade ag.. adeee mama.... tak de nanty kak mintak ea. hehehe * aku neh payah cket bab mintak wet, so, harap2 wet PTPTN neh sempat laa sampai abes sem.... <3

sempat tak sempat pon, tetap berSHOPPING.... alaa, mane ade shopping banyak pon... shopping MAKAN je banyak... semalam pon, start dr BREAKFAST smpai MAKAN malam, kat LUAR... haihh. Camne nak berjimat neh ??? MAKAN banyak, badan kecik gak.. lau tambah tinggi tak pe gak.. hehekk...

alkisahnyee, hari tu aku beli TUDUNG BAWAL by ONLINE... kali ke - 2 beli barang melalui ONLINE..
first mama xtaw... mama de pesan, tak payah beli2 tudung dah, banyak dah tuu... yee, tak beli dah cakap kat mama...
tetibe adek aku bocor rahsia.. " mama, kakak aritu de masukkan wet kat membe dye....beli tudung "

Grrrrrrr.. SABO jee laaa......


beli tudung bawal kat Natassha Razalie's Blogshop ..

dah lame tak pakai TUDUNG BAWAL, asek2 belit je....
pakai tudung bawal BEST.. =D tapi lame gak aku nak pakai, almaklum la, asek belit je, selendang ag cepad kot aku pakai.. hehe
cuma tudung bawal neh selesa... =)

aku beli HOT PINK and MUSTARD....

psstt2x, MATA BARU.... auwwchh !
beli kat UitM shah alam jee. aritu cari kat TS xde, dah abes...
aku beli corak bunga ROSE..
tapi membe2 aku cakap corak cam beyblade...yg GASING tuu.. haihh..
pelik biler pakai mata bewarna neh, sbb dah biase pakai wane itam....
naseb baik tak de problem, lau tak, campak buang ag laa lense baru neh...


masih dalam proses mencuba STYLE TUDUNG BAWAL ni... =D
*

cuti 4 HARI, tapi tak dapat balik BATANG KALI.....
sebab ahad ade PROGRAM.... issk2x !
HOMESICK sudaaa.... huuuu

*



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

11 comments:

Mra Mastura said...

comel la mata! kene tenung lama2.

gmbr sape tu? comel la die. :D

~naddy~ said...

@Mra Mastura

dak FB. hehe comeyl eyfa tu kan. :)

syaidatie nurdilla said...

Chantek Chantek.. @~@

~naddy~ said...

@syaidatie nurdilla

tq... :D

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Tihara said...

comey nyerr :)

~naddy~ said...

@Mrs. Lady's Stylo

i'll visit late. tq =D

~naddy~ said...

@Tihara

=D

armouris said...

lagi info tentang tudung - Cara Mudah Pilih Tudung Untuk Dipakai

Min Min Gi said...

Omei la akak ni... kak nadia pakai tudung bawal tu mcm mana ye? Tlg ajarkan boleh? Berkenan pulak kite ni.. Huhu^^

~naddy~ said...

@Min Min Gi

gambar kak nadia yg atas tu. pakai biase je. yg gambar bawah, org lain, cari kat utube ye dear. =D