MY PAGE


XOXO

Wednesday, November 16, 2011

Dating pakai Gloves

hyep olss.. assalamualaikum.. before tido, nak lepaskan rindu menaip entry... <33

kali neh aku nak share ng korang ape yang aku boleh terpikir masa men ice skating last weekend..

seperti yang korang taw, lau nak men tuh, diwajibkan pakai gloves n socks ...
RAMAI giler la ari ahad aritu. yang teror2 pon ramai, kasut lampu2. perghh. best !

Masa aku men sorang2 ( bajet teror la) , aku tengok gelagat orang sekeliling....
ramai g ng couple masing2....(tak jeles pon ) =p
inilah kesempatannye kan, men ice skate ng couple, bila jatuh, BF @ GF angkatkan.....
kalau dua2 terjatuh ??? lu pikir la sendiri yee...
kalau tak de couple plak, bila jatuh, ade je HERO selamatkan.. hehe...sbb tuh aku suka jatuh, tp TAK JATUH la plak. HAHAHA *kiddin*

amboi2, kat sini la masanye, kesempatan nak pegang2 tangan kan. ???
amboii. berlapik sakan ng GLOVES...*bagus

in My MIND ........ >>
Best la kalau COUPLE, g jejalan @ Dating, masing2 pakai GLOVES... kehkehh... SWEET kan uolss ?? =p


Peace ! ^_____^



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^




6 comments:

syida syidah said...

ehem ehem ehem .. ;p

IFA Athirah said...

ahaha.idea yg mnarik tu.jln dgn balak bawak spare glove.kih2

Mra Mastura said...

ehem. dgn sape tu?
best kan ice skate! hehe
mase mra main, mra tarik aje tgn sape2 yg xleh gerak. hahax. pakai gloves~!

~naddy~ said...

@syida syidah

macam ko an syidah. haha

~naddy~ said...

@IFA Athirah

taw xpe. hahah jgn tak bawak taw. :p

~naddy~ said...

@Mra Mastura

haha... mn ade sape mra. :p
nad pon sme, tarik je tgn org.haha. sukati sgt. :p