MY PAGE


XOXO

Sunday, November 20, 2011

Lupakan Kekasih Lama

hyep ! assalamualaikum uolss ! selamat bercuti harini <3
chanteknye date harini, 20112011... =D ape yg speselnye ?? huuu

pagi2 lagi dah mengadap buku ujang.. haihh ! terJEBAK sudaa.. Mel la neh.. dye bagi pinjam buku BF dye...
tp yang penting, mmg best ! gelak sorang pagi2. hehe..
banyak INFO yg sengal2...

arini aku nak share pasal kekasih LAMA plak..

****


Baru lepas PUTUS CINTA ?? HAHA.. padan muka korang,.. orang lain bcinta, korang pon sibuk nak bcinta.. grrr... nak taw cara lupakan kekasih lame ?? senang jee. jom try care2 neh.. =D

1. Kalau pasangan korang tu penah bagi barang, buang terus barang2 tu...nak nampak lagi GANAS, bakar je barang2 yg dye bagi dan korang plak duk dlm uma tuh, korang pikir la masak2 before bakar yee. =p

2. buang no tepon dan gmbar. kalau dah buang, tp still ingat lagi, hantuk kepala korang kat dinding, terus HILANG INGATAN.

3. Letak muka ex korang tuh same dgn muka MUSUH korang sejak sekolah rendah ag... nak lagi best, letak same ng muka org yg tak penah bayar HUTANG korang.

4. Jangan sesekali tgk cerita cinta, atau dgr lagu berunsur RINDU... tengok cerita pasal kematian ke, atau dengar lagu2 nasyid.... ade gak paedahnyee....

5. ingat yang buruk2 je pasal ex korang. kalau muka korang buruk, lagi elok, tengok cermin, mesti korang tak sanggup ingat lagi. HAHA

6. utk lelaki, pegi pakai cantik2, lepak bustop...ramai minah kilang, cube la ngorat...yang pompuan plak, g balik kampung, jaga diri tu, TUNGGU je orang masuk minang., heheheh

**pelik2 je.. haha tp yang paling lawak, Point no 2.. haha HANTUK pale kat dinding yee !!


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


4 comments:

AISYAH@AISHAH said...

haha.. akan dicuba... -.-

~naddy~ said...

@AISYAH@AISHAH

silakan. hehehe

AISYAH@AISHAH said...

tp ubat yg paling mujarab adalah berserah kepadanya dan biarla mase yg menentukan... + jarakkan diri... walaupun perit -.-

~naddy~ said...

@AISYAH@AISHAH

yup2 ! <33