MY PAGE


XOXO

Sunday, November 20, 2011

20 11 2011 | KL

hyep. assalamualaikum uolss ! tak tdo lagi? huwaaa.. donno why, tak de mOod lol ... hurmm....tenga menaip entry sambil dengar 'mandarin' kat telinga neh.. ape tah dye merepek. huuuu...

**

harini pepagi lagi dah bangun... awai betoii.. bajet nak stdy.. stdy la sgt, padahal BACA ujang.
tenga hari tu, siap2, nak g KL.. ade kenduri kawen.. gerak dr SHAH ALAM...
sanggup tuu g kenduri kawen kat keramat, de org bawak, so g je la..

*

sampai je kat KERAMAT, kenduri kawen akk shaun....
cehh. pepel je semua....
kebetulan masa sampai tu, pengantin lelaki tenga berarak ke uma pengantin perempuan, ape lagi, join la rombongan tuhh. hehe
bila kompang dipalu,seyhhh.. terasa nak KAWEN plak. HAHA (merepek)

amek2 gambar, tp gambar kat nasir, huuu.. xpat la share pic...

*

lepas makan kenduri, decide nak lepak mane..*de orang tu tak jadi dtg..huhu*
membe2 sume decide nak men bowling kat wangsa walk.... oke FINE. 1st tym g situ, even dulu study kt KL, tak penah jejak kaki kat ctu.,...

maen BOWLING uollsss... pakai BAJU KURUNG... gempak kan ?? hahaha
1st tym maen kai baju kurung....
semestinyee aku JUARA longkang.. tp bile GAME nak abes, perghhh STRIKE ! bangga KEJAP.

*

bila dah settle men bowling, perut plak lapa....g makan ag.... g lepak MALI's kat danau... makan char kuew teow ! sedapp ! ngt nak amek large, tp tak pe laa. SMALL sudaa...
makan sampai KENYANG....
then balik shah alam... before balik, sempat ag beli BUBUR MCD.. hahaha MAKAN je keje. GEMOK tak jugak... =D

*

kesiannye membe aku dok hostel neh. kena demam campak....dah la sorang2... uma fam jauh lak tu kat SABAH.....
moge CEPAT sihat....

*

p/s :: seems like im disturbing u... =' )


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


No comments: