MY PAGE


XOXO

Wednesday, November 23, 2011

Kenapa Super Hero Tak Kahwin ?

assalamualaikum... pale dah ting tong ! seseme.... tak sihat =((
nak Study, sok ade quiz ag.... isskk2x...

tapi nak kongsi ng korang pasal SUPER HERO........

pe pendapat korang ??? nape super hero tak kawen ?? =p

**
antara sebab2 nye ialah --->>>

superman hero cartoon cartoons

1. GF diorang asek kena kacau ng orang jahat...kena culik la, tangkap la... bila masa nak kawen ??

2. Susah nak mengurat, bila nak ajak dating je ada je masalah yg datang dan wajib kena settle kan...

3. Tiada baju pengantin yang sesuai utk dipakai oleh diorang... nampak janggal di mata masyarakat bila Ultraman memakai TANJAK @ Spiderman bersampin. haha

4. Majlis perkahwinan dorang akn diboikot dan diganggu oleh musuh2...

5. Akan berhadapandgn masalah menghantar anak ke sekolah dgn tugas2 hakiki sbg super hero.

6. Terpaksa mendapatkan izin isteri dahulu sebelum keluar malam atau pergi selamatkan orang.

7. menghadapi masalah untuk pulang ke rumah mertua di hari raya @ majlis hari lahir..

8. terpaksa mencari kerja lain @ meminta bayaran kpd orang yg ditolong bg menampung perbelanjaan keluarga.

9. Akan selalu bertengkar dgn pasangan kerana kerap keluar rumah dan kebajikan isteri terabai.

10. Anak2 diorang akan menjadi tumpuan ramai di sekolah dan cikgu sekolah tidak akan berani menghukum diorang. =D

ade yg kat sini SUPERHERO tak ? hehehe



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^