MY PAGE


XOXO

Friday, November 11, 2011

11 11 11

assalamualaikum olss ! hyep2 !


seharian tak dapat un9 dr malam td, line tenet sgt menguji kesabaran..
time2 nak anta saimen la dye buat hal. naseb baik uma jiran ade tenet, terpakse gune jiran nye tenet nak anta saimen.. haih ! line celcom neh memain laa. grrr

apsal 11 11 11.. suka aty la nak wt tajuk entry tuhh. haha
no nye chantik sgt....
and aku tak bermaksud ape2 pon dgn date tu k....

al kisahnyee (dan2 nak cerita) .....
tdi aku g maxis centre. kat btg kali je, bukan KLCC k...
nak wt sim utk makcik.. sim dye elang....

org kedai tu mintak ic aku, then dye usha aku.... err... mesti dye kate tu bukan ic aku...
then dye mintak lesen..... huwaaa. sadisnyeee.. dye kate lain sgt...
oke FINE. sbb aku pakai spek td.. grrr...

" perlu ke nak potostat akunye lesen ng ic sekali utk wat sim ? "

sabo je laaa...

esok dah ne balik UiTM shah alam..balik 'penjara'.. dah abes cuti.. n mula laa minggu2 kesibukan lagi...
orang lain cuti sekolah, tapi aku, ??? Huwaaa... sambung skolaaa.....
dulu heaven jee.. UiTM cuti gak mase cuti sekolah. sekarang dah tak same.. jelessss seyhhh....

aku tak suka sgt ingat date =')


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^



No comments: