MY PAGE


XOXO

Tuesday, November 29, 2011

Andai korang Tersilap Tegur

hyep ols.. assalamualaikum !
alhamdulilah.. kenyang dah perut neh makan.. Banyak kott makan.. ptg td dah makan bihun goreng banyak giler, td makan nasik ayam plakk. pergghh. *tak gemuk2 pon.. huhu jangan JELESSsss.... =D

dah lame tak share sumting kat korang....

**

korang pernah tak tersalah tegur orang ?? atau pon orang tu yg tersilap tegur ??
Haa. mesti pernah kan ??
nak taw care BEST nak kaver malu ? =p

Baby cute wallpaper no84419

WoowW ! >.<

*
*

ni TIPS nyee...

Teruskan menegur, kalau dah memang kompem salah, korang reka je citeryg korang macam betul kenal dye sampai dye pon terlayan dengan korang.

Alang2 dah silap tu, korang selambe je tegur bende yg ade kat sekeliling.. dinding, siling, lantai, atau pape je sampai la orang ty malas nak layan kerenah korang.

Menyamar menjadi pegawai daerah ke, ketua kampung ke, atau pape pekerjaan yg berurusan dgn orang.

Nak elak korang digelakkan, korang gelakkan diri korang siap2..berpakejkan dgn guling2, serta lelehan air mata sampai org sekeliling pon tensen dan lupekan kejadian itu begitu je...

Cakap je mmg hobi korang tegur orang tak kenal. nak tambah kawan tapi pastikan alasan ini digunakan dgn org yang berlainan jantina.. huhu

Mengaku sbg saudara jauh yg tgh mencari waris pasal harta pusaka, nescaya diorang akan kenal korang serta merta tanpa ada usul paksaan.. =D

**
*

so, Praktikkan je ea kalau TERPAKSA.. hehehe





suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

2 comments:

Cik Bhulat said...

wah, banyak betul tips nak cover malu slah tegur ni =)

~naddy~ said...

@Cik Bhulat

boleh cube . hehehe