MY PAGE


XOXO

Tuesday, April 14, 2015

#bloggertalk: kisah dan lagu

Assalamualaikum semua.. hyep2..
baru berkesempatan nak menaip belog. and join #bloggertalk sambil diganggu kucing kesayangan, namanya #siTuah. huh



#bloggertalk ni sangat2 memudahkan untuk kite2 blogger ni yg kekurangan idea utk menaip, nak2 plak newbies babies.hee . atleast, bila ade tajuk2 yg dicadangkan, boleh la jugak point2 dikuarkan.. blogger tua bertahun2 pun kadang2 tade idea. cam aku. haha K..

kalau tak silap, dah masuk minggu ke 6.. tu pun usha2 belog papaglamz kot tersalah.huhu
blh tak amik tajuk #bloggertalk minggu2 lps untuk buat entry?? hihihi
dah2..  teruskan.....

KISAH DAN LAGU?

kisahnyaaa... sekarang sejak jaga budak kecik bernama zahra (kazen), macam2 lagu kat channel 613 tu blh hafal. nak nak plakk FROZEN.. hari2 ulang FROZEN SING A LONG sbb dah rakam. untuk zahra berjoget ng nyanyi ikut lirik dia sndiri.. let it go, open the door, etc..aku pon blh hafal sekali. tu syiok.haha



zahra elsa.

kisah AKU DENGAN LAGU,memang tak de la..
suke jee dengar, tak fanatik sangat.
belum ada lagu yg mengingatkan kenangan2..
kalau ade pun, mcm wasting je. haha
baik dengar,layan,abaikan..
karang jadi kisah,tetibe kenangan pahit, kesian lagu tu dibenci plak.. gituu.heee

tak tahu lagi la. kot satu hari nanti, ade lagu kenangan2 kan..

apa2 pun, aku enjoy dengar lagu/muzik..!



cube usha sikit, sape je ade dlm gambar ni.haha
actually ni masa 2011.
1st time ni..ade yg ingat, ade yg tak berapa cam..



sekarang join group wassap #sahabatblogger.
tak menyempat nak join chit chat kekadang.bz siket..
bkk2 group,lebih 1k gosip.haha..

done untuk #bloggertalk minggu ni. luv all.. ^_^


6 comments:

Papaglamz said...

Ok.. Nme itteww dlm entri ni.. :p

~naddy~ said...

opss.hihi @papaglamz

amanina nasuha said...

hy nadd sy juga geng sb..free2 singgah laa blog kite plak :) salam kenalan ye

Syafik Kamaluddin said...

tuuu dia nama aku xd . hummmm

Cik Ash said...

Assalamulaikum... selamat berkenalan.. mesti comel zahra nyanyi ni

syira yaya said...

besaunyaaa spek zahra elsa..hihihi :)