MY PAGE


XOXO

Saturday, May 2, 2015

chocolate moist cake MINI

assalamualaikum.haii haii..

rajin pulak sekarang ni meng 'cookies' menge'kek'.haha
entry TART NENAS MINI dah terjah belum?

selain cookiesy g mini2, aku pon de buat/jual kek moist coklat..mini jugak.. hee..
aku suka bende yg kecik2, mini2 ni sume.. tp tu la.. kene banyak bersabar dengan sesuatu yg mini ni sebenarnya..tak gitu?

tak lupa nak berterima kasih kat bakal akak ipar yg bagi resepi kat aku. dan merajinkan aku cari duit dikala menganggur..huu



mini chocolate moist cake.

range harga berbeza2..
toping pon boleh pilih..
nk strawbey? nak badam? nak coklat rice? nak pe lg? marshmelololow?
blh je request, then harga pon mesti lah berbeza.

aku mintak tolong makcik aku marketkan kat tv alhijrah..hee,,
orang kata baru bermula, sticker, name card, sume tak prepare..uhukk..
sapa yg blh buatkan namecard dgn harga spesel, contact nad 0173935497 ..gituu..

alhamdulillah.. mereka support business ni =)


requested from FARAH ADEEBA,
untuk hari sukan ITQAN ISLAMIC PRESCHOOL



requested from IRMA HASMIE,
untuk majlis usrah..

alhamdullilah.. ^_^

sekarang baru blh update, sbb adik tgglkan laptop, laptop sendiri dah tak ade nyawa.
selama ni update by fon je tak puass...

FB : https://www.facebook.com/Naddy171
INSTAGRAM: pelangihatynadia (buat masa ni tak dapat update, fon problem.sory)
WASSAP/WECHAT: 0173935497



thank you.

XOXO







No comments: