MY PAGE


XOXO

Saturday, July 2, 2016

selamat berpuasa 2016

assalamualaikum.. selamat berpuasa semua..
ehh.. dah nak habis puasa la. tggl lagi beberapa hari jee..

alhamdulillah..

mudah2an kita dapat keberkatan dalam bulan yg mulia ni.. amin..

lama dah tak mnyinggah kt blog ni.sampai lupa paswed. haih. bz benor.huhuu


tapii... 


nuffnang tetap singgah sini.hihi.. lama sangat dah tak check.. tgk la bape thn dah.. 
tq la sbb singgah kat blog yg berhabuk ni.. meh nak cuci habuk pelan2.. ;'D

***

alkisahnya sejak2 kje ni.. berbuka kat uma pon jarang.. asik berbuka kat opis @ dalam tren..
semalam, habis je balik kje,, dapat la join memembe iftar kat De Palma Hotel Ampang.


sambil relax2 dengaq abang2 ni berkugiran, sayup2, mengantuk plak rasenye.hihi

alhamdulillah. disajikan dgn banyakk makanan, cumanya tak laa den mkn byk..
byk mnyembang je.. ambil kudap2..

best dapat spend time sekali sekala ng memembe..
masing2 bz dgn kerja skrg ni.


geng PMJ..

tak semua ada. ade yg mabuk, ade yg bepantang, ada yg ikot laki.haha

kami la yg dpt free kan diri ke sini


mcm dah raya rasenye.huhu


aloloo.. ainan comel..
ainan la kak yong kawasan skrg..
nasib la dapat acik2 yg yg kami..

**

alhamdulillah. see u this raya yeee!

muahsx!





No comments: