MY PAGE


XOXO

Wednesday, October 10, 2012

lelaki sekarang manja

Assalamualaikum..



Haaa..rase nak hapdet lagi la.. marah? heyy, sukati la.hihikk..
mekaseh dtg terjah blog neh...
ehem2. cer tenung dan renung title entry neh..

LELAKI SEKARANG MANJA..

ye ke ??
Manja dr segi ape tu ?
ehem2... mintak maaf la, just based on my opinion..wahh, mcm nak jwb exam plak.. =D

MANJA kat sini semaksud dgn...... TAK PANDAI BERDIKARI..

heyy jejaka-2 hensem di luar sane...
jangan laa MANJA sgt.....

try buat sesuatu with ur effort, without making trouble to others...
its oke if u nak mintak bantuan dr sesape, but at the same time, u must ensure yg uolss pon ade effort sendiri.
tak gitu ?
macam mane nak jadi pemimpin kalau asik mengharapkan sesuatu dr org lain...
No no no noo oke ?
hee...

Macamna boleh jd MANJA neh ?

#mungkin dr kecik ke besar dok bawah ketiak parents, nak itu ini sume dapat..

#then mungkin jugak sbb MALAS..

hamboi2, senang2 je dapat ape yg korang nak kan ?
adeyy....

Guys, Be Gentleman ok ?
macamna korang nak jd ketua keluarga kalau mcamneh...
korang kene decide keputusan for ur future family rite ?

Guys tak boleh wat keputusan sendiri, mcm mane nak tolong pmpn decide kan sesuatu jugak.
kekadang bler pmpn mintak pandangan,
 u guys always said..........

#  oke.
# apa2 je, aslkan terbaik utk awk.
# tak kisah, mane2 pon boleh..

maybe u guys pikir, if bg opinion, means uols kongkong? NO, bkn macam tu,
pompuan neh, memerlukan kata sepakat jugak.
cube decidekan SATU keputusan, maybe they can think, "ohh, boleyh pakai gak ea keputusan tu.."

Haa.. kan dah dapat ganjaran pertolongan kat situ..hee..


but if that gurl do not accept ur opinion, JANGAN MARAH. baru la dinamakan berbincang. =D

So, Sama2 la decide yg TERBAIK...

Peacee !!

No comments: