MY PAGE


XOXO

Friday, October 4, 2013

Kad Jemputan Custom Made | MURAH

Assalamualaikum.. =)

sedang mencari KAD JEMPUTAN ?
pelbagai majlis?

KAHWIN, BIRTHDAY PARTY, MAJLIS AKIKAH dan sebagainya..
almaklum laa...hujung2 tahun cuti sekolah ni, ramai kan yg nak kawen..hee.. untuk majlis thun dpn pon boleh,, ORDER awal2. =)

so ape lg kawan2. ^_^
di sini ada promosi KAD JEMPUTAN CUSTOM MADE !

korang boleh BERITAHU design yang korang nak, tak kisah la bentuk apa2 pon..
DIJAMIN puas hati.. INSHAALLAH =)


**


1 contoh, BENTUK CEK..

boleh jugak request BUKU CHEQUE..
(1bukuX100keping)

biler nak bg kad kat orang, ala2 tulis cek geteww.. hihikk..


**

HARGA :
1keping : 70sen - RM 1.50(max)

lebih dari 700 keping + FREE 1 BUNTING

Caj Design : RM 20 - RM 40*

jangan risau, tiada caj tersembunyi okee !!

DURATION

dalam SATU atau DUA minggu kad boleh SIAP !
untuk yg nak kad dlm masa yg cepat, express card la.. so caj utk epress dikenakan.. budibicara. =)


OFFICE
Generic Resources
7G, Block E, Jalan 18/14,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan,
Selangor Darul Ehsan.

COD - KL / SELANGOR
POS - 1 MALAYSIA

**

BERMINAT ??
contact kami :::

0173935497 - Nadia
0179104778 - latip

**

promote utk kawan2, abang2, adik2 kakak2 yee. =)

XOXO




1 comment:

Trulychips Health Zone said...

Supplemen adalah untuk kita membina kesihatan BUKAN merawat..
Ia memberi badan kita vitamin tambahan yang kita tidak dapat dalam pemakanan seharian. Jadi pengambilannya haruslah dengan tujuan yang betul.
Hubungi saya, pengedar sah Shaklee di 019-2082821 untuk keterangan selanjutnya..