Friday, January 21, 2011

alvin and the chipmunks 2

malam yg tak taw nak buat ape. haha
tido?? alaa. awaiiii ag kowtt. sok bukan ade kls pon....

layan muvie lahh..

muvie cute. haha ade ke muvie cute??





E N D .

Thursday, January 20, 2011

ehh, ade orang mintak kapel la. HAHAHA


saya single !
saya suka itu !
sgt FREEDOM !
tp kenapa tetibe ade orang mintak kapel??
nak taw tak?
tak nak??
tak pe laa. nak ctew jgk.!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





chatbox fb saya yaww !
*
*
*
*
*
*
*
siyes aku tak kenal dye.
tetibe cakap cmtuh.
HAHA
verry da snsitif yaww !!!
aku tak suke laa org cmneh.

i will block HIM ??
bia dlu laa.
HAHA
*
*
*
*
apa yg mampu aku reply kat dye??
cume 'HAHA' !
E N D .

DANIEL ADIE GIVEAWAY: Diary Motivation 2011


tengs mRa fer tag nad. hehe
dah lame tak join CONTEST n GA. huhu.
setelah di tag, and tak dek kje nak wt skrg neh. nad join la kan.
*
*
*
GA from DANIEL ADIE.

bout diary motivation.
wahhh. mcm besh jee.. dah lame tak menulis diari2 neh. hehe
ye laa. asek berblogging je.
menaip TAK menulis.

*
*
*
sape nak join??
smpai 27hb jan neh je..

click here kalau nak join.

*
*
*
nad nak TAG :


*




E N D .

suka bace novel tak?

assalamualaikum semua !
selamat malam yaww ! hehe
aku baru je lepas makan dan kekenyangan.
korang dah mkn ke? huhu
*
*
*
tentang NOVEL.



korang suka bace novel tak?


actually ramai membe aku yg suka bace novel.
macam2 ragam boleh kite tgk lau dorang tengah layan novel. awesome !! haha


aku? aku TAK SUKA membace.
lau NOVEL, aku tgk sinopsis je. haha


perkara biase yg selalu aku lakukan lau bukak novel :

  • bace sinopsis kat belakang.
  • selak bab 1.
  • rase mcm bosan je, next page lain.
  • lau malas sgt, turn to last page. HAHA
  • asekk nak cepat habis jee. hehe
  • tak sempat nak tangkap mood taw.
bila tgk kawan bace novel :
  • ade yg gelak sorang2.
  • ade yg tangkap leleh.
  • ade yg senyum sorang2.
  • memang melayan perasaan laa kan. HAHA
aku bukan seorang peminat novel. hehe tak rajen membace ^_^
tp nak mencuba bace novel KAT SINI la. huhu

p/s : kawan aku tgh bace novel neh. haha lawak la tgk dye. :p


E N D .

rasa macam nakkkk.....

hye semua !!
rase2 mcm nak menaip jee. tapi tak dek idea. cmne nehh?? hoho
busannye arini. cuti laaa... 4 hari lak tuh. nak kua??
nanty wet abes cmne?
lagi smggu je nak dpt wet mara kowt. hoho
dok uma senyap2 yee.. ye ke?? haha


rase macam nak kuar.

  • nak tgk muvie. cte terbaru ape ye?
  • nak maen bowling. kt ts. tak busan.
  • nak lepaking2. tp kat mne? nak g tasik titiwangsa lahh. hehe
kawan2 jom kua ! ^_^

angan2 je tuh huhu

E N D .

BANNER BARU. take it. hehe


banner baru yg sgt simple jugee.. >.<

lau rase2 nak . amek laa yee..

TAK dikenekan bayaran. tax pon xdek. hehe

*
*
*
*
*
*
*

 

peace ^^
E N D .

nak header baru... hoho

source ; google.

chumel an dak neh. hehehe ( tak dek kne mengene ng tajuk entry. hehe )

  • header aku simple sgt la..
  • ade tak sape2 nak hadiahkan aku header yg baru?? hoho
  • lau ade, silalahh.
  • wahhhh. adiah header jee pon aku mintak. hehe
  • TAK de idea laa nak wt header baru..
  • header pon dijadikan bisness kan? wah wah wahhh.. siap baya lagii taw.
  • mmg laa.. idea tuh payahh kowttt..
  • sbb tuh la header aku simple sgt. hahaha ^^
  • lau korang rase2 nak bg header atas rekaan korang sendiri, gtaw laa yee...
  • nak FREE je muleyh? ngeehh2x !
nak menaip ape lg ye.? hoho



E N D .

saya rasa macam nak menaip la.



hye selamat malam n as'kom sume !
tgh buat ape tuh?? dh mkn??
tgh jln2 kat blog yee? terjah? haha



  • bosan nyee mlm neh tak taw nak buat ape...
  • actually esok cuti smpai laa ahad. cuti 4 hari laa. tak balik uma mama pon.
  • mls nak blik, mggu depan kan dh cuti chinese new year.
  • lau balek mggu neh pon, cian plak kat abah nak drive. dah la kne lalu batu caves. kat sne kan ade thaipusam..
  • nanty jln jem. wt penat je kan.
  • xpe laa. cuti neh nak recall balekk ape yg dah belajar.
  • dgn saiment yg belambak2. haihh !!



buat ke???
haha. insyaallahhh saya TAK MALAS !



source : google



  • td ade Quiz AUDIT.
  • wahhh, stdy cm nak FINAL tuhhh.
  • tak pernah2 plak kan wt cmtuh. padahal baru bape mggu start sem6. haha
  • semangat betol..
  • ape2 pon besh laa. sbb dapat HINT. suke2x >.<
aku tak merepek taw. hehehe


E N D .

Tuesday, January 18, 2011

entry tanpa tajuk


hye all ! sihat tak?? hope korang sihat2 jewpp.. aminn.

  • entry tanpa tajuk? apakah? kenapakah?
  • aku pon xtaw. hehe
  • tak dek idea nak menaip laa..
  • mggu nehh amat laa bz...
  • sok ade Quiz auditt..
  • kne settle final project before presentation lagii.
  • kene pk product utk entrepreneurr lagii.

blogger sume !! NAK TANYA nehh..
ape ea PRODUCT yg korang rase2 patot ade kat malaysia neh???
fer eg, mcm kat JEPUN, sume bende pelik2. hohoho
need ur opinion !


E N D .

name yg join CONTEST SUKA SUKA

jombercontest
UPDATE !!!


sila re-check ye.

name setakat neh .

  1. gallusgalluslovecontest
  2. emmaazwin
  3. ejanadnan
  4. lurveelivestorys 
  5. babypoohlavender
  6. zimaamir
  7. lisaafhacontest
  8. nanakimie
  9. lizakbar71
  10. puteriketenangan
  11. am-ad
  12. cikmekmolek90
  13. ikutdanaku
  14. eiqamirae
  15. advsinfo
  16. ellismelia
  17. citerkumrsfaz
  18. fa10-sekadarmencuba 
  19. fairyfysha 
  20. matekucingdancontest 
  21. mikaparadise 
  22. ordinaryberrylady 
  23. contestcontestcontest 
  24. niniloveevangeline 
  25. ceritasukasuki-nuri 
  26. tiefazatie 
  27. fadzillah-kamarudin 
  28. dyahahaslittlecottage 
  29. norliza989 
  30. lovelynemo 
  31.  jombercontest
  32. seindahbayu 
  33. anisahsofiah
  34. shafieykaeika
  35. cempakakuningku
  36. hanyagiveawaycontest
  37. amieranorizan
  38. gula-gulapelangi
  39. contestcontest
  40. lovelygiveaway
  41. syutinie-mycraft
  42. sweetinluve
  43. zahiradzul
  44. nurulainulfarhain
  45. rosrusli-contest
  46. fasyafrina
  47. nadiacontest
  48. ieyla-princessoflife
  49. mybehaviour-ainasuha
  50. jomjoincontest
  51. neaflerida
  52. myapeapeaje
  53. eyeme-preciousmoments
nanty nadia update laggiii. Tengs join yaa. ^^
E N D .

Contest SUKA SUKA ditutup !

*
dimaklumkan disini, contest suka suka . telahh di TUTUP yaww !


tengs alott pade yg sudiii join k !!


*


PEMENANG ??
harap bersabarr..
akan di umumkan pade hujung bulan neh ats sebab2 tertentu..


*
tengs ^^


E N D .

Monday, January 17, 2011

bufday gurl !!

 

  • sape nye bufday ??
  • mestilahh gegerl. hehehe
  • 17012011! today !
  • dats mine !!
  • tengs mama kerana melahirkan ! byk dugaan yg ditempuhi bersame.
  • sayang semua !!!
  • azam fer 21 years ? agak berat utk diperkatekan di sini. tp aku harap, azam aku menjadi..
  • aminnn..

2

Sunday, January 16, 2011

challenge - Day 29 – Something you could never get tired of doing.

bermula kembali 30 days challenges . dah lame tak update. almaklumlaa. lagi tggl 2 hari je. hehe
 day 29, ape yg aku tak penah penat lakukan??
byk kowtt..
ape ye? nak senaraikan lahh..



  • makan - mmg la tak penah penadd. sebab sentiase. haha ! ade org ckp, makan utk hidup, tp aku HIDUP utk MAKAN. hehek.
  • hang out ng fwen n fam - suke enjoy. jln2 ng mereka. best sgt !
  • study ! - if im get tired, takkan laa smpai ke tahap neh ryte?? ilovestudy. xmo giv up2.
  • blogging - asek nak bercerita je.. hehe
  • bermanje ng pet - kucing2 kuwh, ikan kaloi.. ilovethem.
itu je laa. hehe 


E N D .

asik ketiduran


  • disebabkan kedemaman, ketidaksihatan. makan ubat, asek ketiduran je hujung minggu neh.
  • tak sihat. kecian kan.. hehehhe
  • tak sihat, nk membesar lagii neh..
  • esok kls pagii.. haihh !!
  • malass.. tp xnak ponteng !!
  • takdek lagi ponteng sem neh..
  • nak jadi budakk baekk.
  • hehe. baekk jahat ke?

nak sihat ^^
E N D .

Khurafat - intai celah jari


  • statement di akhbar tempatan..
  • intai celah jari?
  • what means??
  • seriously ! mmg tgk citer tuh, aku intai celah2 jari. haha
  • takot?? seram???
  • agakkk laa..
  • mengejuttkan wehh !!
  • takott !
  • tak taw la bg korang tak takot..
  • nad tgk takot kot.
  • sound effect dye je kowtt..
  • tak tgk laggii??
  • jom tgk ! hehe



E N D .

Friday, January 14, 2011

sape kat sini budak junior??

hye blogger !
mesti korang taw kan ape itu junior ape itu senior??
sape junior kat sini?? angkat tgn !! haha
junior disini means budak2 yg baru daftar utk msok ke ipta ipts.


td kat kolej aku, ade perjumpaan dak2 under uitm.
dari sem awl, smpai laa sem hujung2.
ofcoz la aku sem hujung2 (sem6). hehe


perjumpaan berjalan dgn lancar.. xdek ape2 yg tak oke.
cume yg tak oke......

  • haihh budak2 junior, jgn laa wt kecoh...
  • kecoh?? gadohh ke?? bukan2.
  • tak gadoh2. cume, dorang tuh terlampau huUhaA2x sgt..
  • pe tuhh HuuHaa2x? dorang wt perjumpaan tuh mcm konsert laa..
  • tolong laa respect lecturer kat dpn.. kate mjlis formal..
  • yg nakalnyee budak2 lelaki laa.
budak2 lelaki senior,,, senyap jee. taw hormat ouhh..
ape2 pon, belajarlaa menjadi dewasa.. wahHhhh .~~

nanti intake degree sme ng dak2 juniorr.. huhu


E N D .

suara hilang ~ :(

salam semue !!
how today ?? HAPPY ?? SAD ?
hope korang happy2 la yee.. yg bsedih tu, jgn la layankan sgt sedih tuh. korang mesti kne kuat k !


tapi hari ni aku sedih sgt... sbb ape??



  • TAK SIHAT !
  • suare hilang.
  • sakit tekak.
  • ceceme.
  • penink pale.
  • batukk.
sumenye tersenaraii....
nakk balek uma mama mlm jupg..
nak amek ubat dkt klinik.
ubat spare dah abess....

besh jugak kekadang suare jadi rock. :p


E N D .

Thursday, January 13, 2011

first time tgk muvie ??

ehh, korang suke tgk tV muvie tak???
citew2 yg cmne korang suke tgk??
horror ?? romantic?? huhu


korang mesti selalu g nonton kan? wahh. ;p


td aku g klcc pV. nak tgk muvie..
first time tuhhh tgk muvie !!
huh??? first time??
yelaaa... first time setelah 5 bulan TAK menjejakkan kaki ke muvie..
TGV ? GSC ?


nak kate aku dudok kat luar bandar tak jugak. aku stay kat KL skrg. huhu
cm pelik je dah lame tak tgk muvie..


5 bulan yg lepas, tiap2 minggu g tgk muvie. heheh
*
tadi aku tgk muvie KHURAFAT.
liyana jasmay cute pakai shawl. huhu
g ng zulhanif ng shiera. 
lawakk la shiera. jerit2 tgk citer. aku gak gelak2. hhahaha
(padahal, terkejut gak, suspen ! )
*
nanty dh bz, tak dpt tgk lagii. huhu. yeke? haha

E N D .

pertemuan antara orang ke’TIGA’ dengan ex couple

sebelum kitew lebih melanjutkan perbicaraan.

korang phm kan sape orang ke tiga tuh??

yakni, orang yg penah hadir dlm hubungan secouple. ^^

ape yg korang rase lau ade orang ketiga dlm ubungan korang?

MARAH ? BENGANG ? SEDIH? GEMBIRA ?? takkan gembira kowtt. gembira la kowt kalau TAK SAYANG. haha

pendek pnjang pulak intro aku, sorry2.

back to the lane. haha

*

*

nak dijadikan cerita, semalam lepas balek dr sunway. aku teman membe aku jumpe ex BF dye taw.

ex BF dye cakap,GF baru dye nak jumpe.

membe aku tak kisahla kan. ex BF dye tuh KAZEN dye. so, be professional. lgpon membe aku dah ade boipren. aku??tu nyibok jup. haha

start dari naek kete, dak pompuan tuh, senyapppppp jee.

haihh !! lantak kau la kan.kate nak jumpe. padan la muke. ape2 pon, kerana mulot aku yg tak reti  nak dok dyam, aku yg borak2 ng ex BF membe aku tuh. hehe

ngt nak tgk muvie kat e – curve, tp TAK jadi. pompuan tuh senyap je lagii. dengan muke tak boleh blahh.

* kalau muke chantek cm model, nak masam2 pon xpe, neh Tak. cubee la senyum cket walaopon kau senyap. bisu kowt.. hoho Smile with tongue out

yg penting, aku tetap mkn. tgk muke dye mmg la aku tak berselera. wat bodo je. HAHAHA hati kering basah.

then ex BF membe aku tnye, nak jln2 danau ke?? tak pe laa. nak balek laa. !

knpe?? sok adekls ( alasan,sbnar nympah tgk muke pmpn tuh)

*

aku pelik. SAPA YG RAMPAS SAPE SKRG??

haihh.geram lakk aku.pmpn tuh yg jd org ke tiga,pmpn tuh jd gf dye dkrg.

kau tgk la sndwi pmpn tuh cmne… perangai cm apetahh !

*

td ex BF membe aku tuh dtg jumpe membe aku, nangis2. nak BACK balek.hahahah !

TAK PAYAH laa wehh, dah terlambat. byk kali dah kau lukekan aty membe aku.!

pape pon, berserah je. jodoh pertemuan sume di tgn tuhan. Smile

 

agaknye ape jd lau GF ex BF aku nak jumpe aku? perang?? HAHA

kenapa 110111 ?

 

  • ade ape dengan satu ??
  • satu dua tiga? bukan2. hehe
  • hari selase haritukan 11 jan 2011. chantek jee no tuh kan.
  • BUFDAY DATO’ SITI NURHALIZA.
  • btuah dye dpt no tuh. HUHU
  • aku kuar ng membe g sunway !
  • act TAK plan pon. balek kls. membe ajak g sunway.
  • tp dye g date laa..
  • aku lepak ng membe len.
  • men bowling. makan2. snap2 pic. hehe

1

2

3

4

photoshoot ke ? hehe

done !

Monday, January 10, 2011

bermula minggu ini ~


hye BLogger !!
  • korang tga wt ape tuh?? sihat tak??
  • amacam hari ni??
  • isnin bermula kan minggu neh....
harini nad ade 3 kls.
ngtukk nyeee laaa dlm klss...
  • korang ade IDEA tak mcm mne tak nak ngtok dlm kls??
  • rase nak tdoo je tawuk ! hoho
  • actually kls THEORY2 neh, mmg ase bluurrr je.
  • lau kire2 mgkin oke kowtt.
  • kekadg smpai TAK boleh berpikir. Haihh !



nadia bersame gule2 tahan mengantuk. tp ngtuk jugakk >.<

homework bykk.tp mlm neh xdek mud nak wt lolx. huhu
xpe2, sok balek kls awal, leh wt. wink2x !!


mood : nak mkn kek secret recipe.....

E N D .

beberapa persembahan AJL25 yg GIMIK n memeranjatkan aku.

SHAHIR

  • suare dye TANPA music sgtttt beshh.
  • terGAMAM denga suara dye.
  • ade suare PEREMPUAN. siapakah??
  • ouhh. NASHA AZIZ.
  • shahir kne LEMPANG ng NASHA AZIZ ?
  • oMg !
HAFIZ
  • agak MANTAP r suare HAFIZ.
  • dye kan baru je excident.
  • THEN td tetibe dye JATUH.
  • dah la lame gilerr.
  • gelabah je sume.
  • TETIBE, dye smbung nyanyi, pakai baju lain lakk tuh !
  • HAFIZZZ !!!! u blh wat nadd HEART ATTACK oke !!
  • siyess aku tkjutt glerr. !
  • TAHNIAH MENANG !
FAIZAL TAHIR - lagu HANYUT
  • dye wt persembahan dlm penjara??
  • pentas sebesar2 tuh pon, gune space kecik je. hhuhu.
  • tetibe dye terjun ke bawah.
  • kt bwh tuh mcm video jee..
  • then dye naik kat atas, BASAH.
  • rupe2nyee, betol laa dye msuk dalam AIR td !!
  • gilerrr BEST !
  • mmg PATUT dpt PERSEMBAHAN TERBAIKK!
YUNA - anda cute !
TOMOK - korean LOOk ! i like !
BLACK - saya suke kamu JERIT ! HAHA
STACY - menari step yg SAMA jee. hoho

TAHNIAH ana rafali, anda JUARA.
*mcm ramai lagii kowt HEBAT. xpelaa, dh rezeki dye..*

ehh, lgu kat blog aku lagu ana rafali, jgn unfollow aku dah la ye. hoho aku suke maksud lagu tuh. SEKIAN


E N D .

Sunday, January 9, 2011

Kalau FACEBOOK dah diTUTUP, BLOG ade lagi kan.

dengar2 bisikan, terngiang2.. FACEBOOK akn ditutup pd 15 mac neh !


memang ade kebaikan n keburukan.
secara RANDOm nyee :


KEBAIKAN :

  • TAK de la gejale pecah2 belahkan HUBUNGAN org kowt.
KEBURUKAN :
  • mcm mane dgn PENIAGE kat FB yee.?? hoho
*
*
*
walaupon nanty FB akn di TUTUP..
KAMI yg ade BLOG still blh CONT melalui SHOUTBOX kan??? haha

SAPE2 yg xdek blog lagi, SILA laa daftar skrg. FREE.
blogger yg TAK dek SHOUTBOX, sila la letak ea. nty sng nak cont2. ngee~~

*
*

sape2 nak berkenalan sekarang, nak carik orang yg hilang,cepat BEFORE 15 mac nehh !! HAHA



E N D .

malam minggu di DATARAN MERDEKA

hari ni hari SABTU .
so, CUTI laa.
dok uma, lepak2, kemas2 blek..
MAKAN pon TAK.
malas nak kua nye pasai kan.

ptg tuh FYNA ajak kua ng abg dye. g PJ. nak anta barang.

lepas anta barang, g area UNiTEN.

  • makan nasik beriani GAM.
  • cedap gak laa. abg FYNA blnje. hehek.
  • byk gilerr kowt nasik dye. !
  • combo tuk breakfast, lunch, n dinner kowt. heheh.
then, plan g DOWNTOWN CHERAS. awai2 lagi dah smpai.
dah kne lepak kt kdai mam nak tggu kedai abehh sume bukak.

setelah menunggu selame 59 minit, 1 saat...... mulakan perjalanan. huhu


TAK beli ape2 pon, FYNA beli SHAWL. abg FYNA g urut kaki Kowt.
penatt nye berjalan, sket kaki. mane TAK nye, pusing byk KALI kat tempat yg same. hihik.

mse tgk cm awai lagi kan, plan NAK g MANE lakk ???

JOM DATARAN !
wahh, besh nyee..
LEPAK situ. RAMAI kowtt..
FAMILY bawak anak kecik pon ade gak.
haihh BUDAK ! overnyte gakk ye? hehe
mat2 rempit pon byk. takut gakk tgk. heheh
cuace sjuk glerr. rase mcm nak tido kat situ je.. huhu

tetibe dgr " air air air kuaci kuaci air kuaci !!! " ( mcm penjual kt pasar malam)
  • dengan intonasi yg terbaekk. lawakkk laa bro ! HAHA.
  • air kuaci?? ade ke? wink2*

jalur gemilang !






E N D .

Saturday, January 8, 2011

agak kelakar la minah neh..

( luahan n percakapan sorang diri utk ketidakpuasan haty aku) HAHA


ehh minah, kau neh kenape ea?? xpaham la aku.
bukan niat tulis neh sbb suke kat kaw, tp aku lawak la tgk kau.


aku sedang berkawan ng membe kau a.k.a ex kau la kowt.


yg benarnye, BF kau ng KAU dah lukekan aty AKU ng 'KAWAN' kau tuh.


BUT now,

  • kau cakap aku penah " kacau relation kau ng BF kau tuh."
  • kau cakap skrg " aku kacau 'kawan' kau plak ? "
bukan ke kau dah HAPPY couple balek ng BF kau a.k.a my Ex ?
  • kau cakap burok2 sal aku, asal TAK jumpe aku je, FACE to FACE.
  • TAK bran Kan??
kawan KAU mcg aku td, dye FORWARD mcg kau.
  • "Ehh, nak pggl u b lagi blh x? dah biase la. blh la."
HAHA ! bpe byk BF kau nak ea minah??
nak je aku JERIT kat BF kau skrg PASAL mende neh. MESTI beshh kan??
tp nak BUAT ape kan. biarkan la BF kau RASE plak ape yg dye dah wat KAT aku an.


tak phm dunia skrg....tak cukop ke de bf sorg?

E N D .

isu SHAWL lagi ? pasal WARNA yg saket mate ?

hello all my FOLLOWER.
singgah sini jup.


beberapa hari yg lalu, dunia blogger digempar kan isu SHAWL n TUDUNG.
g kat entry neh nak taw lebeyh lnjut.
ade teguran yg boleh diambil sbg iktibar.


tp isu WARNA ? mcm tak relate jeee..
suke hati laa nak pakai warne ape pon...
HITAM ?? pon warne jugak !


yee. warna melambangkan keperibadian seseorg.


then tadi jln2, aku terbace entry kt blog poyobloggers.


besh laa entry dye, cube korang bace.
aku agak pecah perot gakk la. hehe.



*petikan dari entry beliau, nak bce lgi, sila click SINI

WARNA BAGI PANDANGAN aku :


  • dengan WARNA, akan meningkatkan keyakinan diri !
  • dengan WARNA, edop lebeyh ceria.
  • dengan WARNA, sedih boleh jdi gembira.
  • dengan WARNA, lebih semangat.
  • dengan WARNA, blog aku pelangihaty.blogspot.com. HAHA

dats all ! ini isu tak berkaitan sesape. hanya tentang WARNA !

aku pon pakai shawl n inner warne2 gakk. weee~~~


E N D .

bila malas jadi rajin

hari sabtu yg indah.
indah ke?
mestilahh. nak katekan, tiap2 hari INDAH.
cume yg TAK INDAH nya adalah diri sendiri. bgantung pade seseorg tu utk manage edop dye.


terintro lebeyh plak. hehe


azam 2011 - BANGUN awal, TAK tido petang.
azam bufday - BAKAL menjelma. hehe



  • bangun awal harini.
  • beronline, berblog walking.
  • malasnyee nak MANDI, aer SEJUK. nak demam asenye. hoho
  • tetibe dtg kerajinan. nak KEMAS blekk.
  • alaa, just kemas2, buang HABUK. kemas2 baju dlm drawerr.
  • siyes aku cakap, DRAWER aku dah FULL ng baju2.
  • ape lagi, BAJU yg jarang PAKAI, aku sumbat balek dlm BEG besar aku. hehe
  • tersusun laa ckt dlm drawer tuh.
  • HABUK byk laa. BERSIN2 aku dibuatnye.
  • KL tempat aku duduk skrg neh, biler dah buang habuk, dh MOP, tetap cepat berHABUK balek. haihh !
  • ape2 pon, DAH SIAP kemas !!
mandi time Plak ! hehek

E N D .