MY PAGE


XOXO

Tuesday, December 14, 2010

challenge - Day 17 – How you hope your future will be like.

ape sebenar challenge yg aku lakukan neh ??
korang nak taw lebeyh lanjut ?


TEKAN SINI


*
*
*

FUTURE ?
apakah itu ?

MASA DEPAN laa. huhu

  • apa yg aku harapkan ialah BRIGHT FUTUREhttp://www.cute-smiley.com
  • semua orang harap begitu kan ? termasok laa penjenayah. btol tak ? dah tu je care dorang tuk future. DARK FUTURE . haihh ! tak de kne mengene.
  • oke, sambong. alhamdulilah, aku dh nak masok sem 6, tahun ke- 3. pejam celik pejam celik dahh nak abez diploma aku. 
  • HOPE dapat smbung DEGREE plak. harapkan dapat smbong degree kat UiTM Shah Alam. dekat ckt ng uma. tak mo laa nak blja jauh2. huhu
  • HARAPKAN belajar kat OVERSEA ?? haha. Jauh sungguh harapan tu nadd ! RESULT aku yg ciputt neh, layak ke nak g OVERSEA ? over the sea blh la. HAHAhttp://www.cute-smiley.com

  • skrg umur dah 20, degree sekurang2nye pon 3 tahun.  dlm 24 tahun baru abez belajar. kalau otak aku mampu blaja lagii, ins'allah sambong lagii blja.
  • Then keje . tu mmg tak taw la mn kan. HOPE dpt keje ng kerajaan.
  • lau duit simpanan dh cukop, nk beli KERETA n RUMAH sendiri. huhu bukak bisnes ape2 je la yg HALAL untuk MAK ng AYAH aku.
  • biler ade harta sendiri senang, tak de la orang nak halau2 kan. huhuhttp://www.cute-smiley.com

  • KAWEN ?? hoho. http://www.cute-smiley.com
  • tggu hidop aku stabil dlu, family stabil. barulah pikir nak kawen !
  • FUTURE husband, mestilah ade harta dye sendiri. haa... takkan nak menyempit harta aku lak. HAHA
  • tak jahat kan ?huhuhttp://www.cute-smiley.com

  • beshh KALAU aku ade duit banyak, then sponsor MAMA n ABAH g HAJI. aminnn.. http://www.cute-smiley.com

E N D .

No comments: