MY PAGE


XOXO

Wednesday, September 18, 2013

Hijabista Niqabista Handsock | Shoppink

Assalamualaikum semua..
selamat pagi..
harap2 korang sihat2 ye harini =)

Alhamdulillah semalam sempat update page "SHOP_PINK" ..

sape2 yang minat shopping di hujung jari, terjah la.. macam2 koleksi SELENDANG, TUDUNG, SARUNG TANGAN yg cute.. ^_^


pelbagai koleksi tudung dan selendang yang cantik..
semua LEBAR dan LABUH

yg menariknya, boleh pilih combination warna yang kita minat..
custom-made =D

ada banyak warna pilihan..

harga pon berpatutan.
untuk tutup aurat tak salah bershopping kn..hee

Alhamdulillah pada mereka yang berjaga tutop aurat dgn sempurna.



pelbagai koleksi NIQAB ada..
cantik2.
sape2 yang rase nak berubah utk berniqab,
boleh la cuba.. =)


terdapat jugak sarung tangan yang kiut2...
tak mahal pon..

kalau korang nak tgk lebih banyak koleksi dan testimoni customer,

koleksi yang comel2 boleh jugak kan dijadikan hadiah..

so, para anak, para suami, para bakal suami..beli la untuk sayang2 korang..
untuk mak, makcik pon boleh..
tak payah susah2 pikir nak bg hadiah ape kan...hehe =)


v
v
v


JOM LIKE PAGE SHOP_PINK
(untuk lihat latest update shop_pink)

FOLLOW FB
senang PM nad =)

THANK YOU SAYANG-2

XOXO

No comments: