MY PAGE


XOXO

Monday, September 2, 2013

sayang mama

Assalamualaikum semua. selamat petang..

hyep2.. macam biasa, tade keje kat sini...permulaan hari isnin kot, so sepi la sikit kan..hihi
harini pegi keje naik bas...nasib la bas ade..smpai opis pon awal.huhu

pagi2 lagi mama dah prepare bekalan utk aku..
sejak masuk praktikal haritu lg mama wat cmtu..
melainkan kalau aku ckp nak makan kat lua..so tade la bekalan...



harini mama wat nasi goreng.. n goreng2. =P

"dulu mama siapkan bekalan untuk sekolah, sekarang mama siapkan bekalan untuk kerja"

thanks...muah XOXO... =D

*dah lame asenye tak feeling2 menaip blog. hihihi

then....



dapat buah tgn (handmade) dr mmbe praktikal.. tp dye abis praktikal dah. nak msuk sem baru dah.. tinggal la aku sesorang....nampaknye hari2 la mama sediakan bekalan utk aku yg malas nak lunch kat lua neh..hehe..

penjimatan yg bijak. makan kat lua pon mahal.huuuu

mekaseh singgah.. SELAMAT HARI RAYA =D

No comments: