MY PAGE


XOXO

Monday, September 30, 2013

Wangian dan Warna Mengikut Mood

assalamualaikum selamat pagi..
mulakan minggu yang baru dengan senyuman.. =D

selalu kite dgr tentang warna mengikut hari kan..ingat lagi entry 2years aga?? haha nak baca pasal RAHSIA WARNA MENGIKUT HARI? ( TEKAN SINI )

oke, harini kita cakap pasal WANGIAN DAN WARNA MENGIKUT MOOD pulak..

***********

PERFUME? susah sekarang ni nak cari yang betol2 HALAL.. selalunya perfume mesti ada kandungan ALCOHOL walaupon sikit.. selalu was2 pasal perfume..
bila perfume yg MAHAL, kompem pikiran ni terpikir kandungan perfume tu..

kat sini aku nak SHARE sikit pasal PERFUME yang "ALCOHOL FREE"..dan kaitannye dgn warna + mood






warna MERAH
menunjukkan seseorang yang AKTIF dan EKSOTIK.warna MERAH sesuai utk HARI SABTU.wangian yang sesuai utk membuatkan kita LEBIH BERSEMANGAT. membuatkan CONFIDENT LEVEL kita lebih TINGGI.







warna PURPLE pula, sesuai utk menampakkan seseorang tu lebih ELEGAN dan nampak MEWAH.
warna ni sesuai utk HARI SELASA. bg mereka yg berCITA-2 TINGGI sesuai menggunakan PERFUME jenis ni..sesuai untuk majlis2 FORMAL seperti WEDDING atau DINNER.
wangian ni lebih KUAT drpd wangian yg lain.







warna HIJAU sesuai dgn mood PERSEKITARAN.sesuai dgunakan dikala keluar pada HUJUNG MINGGU ataupun berSIAR-2 bersama KAWAN. lebih pada aktiviti luaran seperti picnik, exercise ataupun jungle tracking..










warna BIRU, menampakkan diri LEBIH FRESH dan TENANG. sesuai dgunakan ketika SOLAT. wangiannya lebih RINGAN.warna BIRU sesuai utk meluahkan sesuatu, seperti meeting atau presentation. Rasa lebih tenang =)










warna KUNING,  sesuai dipakai HARI-2.. untuk menambahkan ke-sweet-an gadis2 yg pemalu.
yang penting utk CONFIDENT.. wangian ni sebenarnya bukan hanya utk wangi, tp utk kestabilan hormon CONFIDENT kite. kan? =)






************************************

semua perfume ni adalah SCARF PERFUME.

wangian ini sebenarnya baru lagi dipasaran.. di designkan sesuai utk WANITA MUSLIMAH.
dan wangian gred EDP BEBAS dr alkohol.
so, buangkan rasa waswas.. ^_^

terdapat 5 jenis wangian yang boleh dipadankan dgn tudung atau fashion yg dipakai setiap hari.


setiap warna yg kita pilih utk dipakai setiap hari sebenarnya mmpunyai mood yg tersendiri..
*
*
Wangian itu ialah :
1) SCARF Perfume Active & Exotic (Red)
2) Elegant & Luxury (Purple)
3) Nature & Outdoor (Green)
4) Fresh & Light (Blue)
5) Smart & Casual (Yellow)


*
*

wangian ni TAK SEMAHAL wangian yang MAHAL.
lagipun wangian macam ni, lebih SUCI dan HALAL kan =)
sangat berpatutan..

Mempunyai 3 jenis packaging..

1. MINI PACK (2ml X 5botol ) - KLIK SINI

set ni sesuai untuk percubaan.. boleh try berlainan wangian setiap hari..


2. SINGLE PACK ( 15ml ) - klik sini

bagi yang dh mencuba set mini pack, dan rase sesuai dgn wangian tu, 
boleh milikisetiap botol 15ml.
mengikut kesesuaian korang..



3. PREMIUM SET (15ml X 5botol) - klik sini

tak rugi miliki perfume PREMIUM SET ni.. boleh share dgn kawan2.. wahh..
bijak tak =p
premium set ni ade 5 botol semuanya..LEBIH JIMAT berbanding SINGLE PACK.


***
kalau berminat boleh la 
ORDER ( CLICK HERE ) ]

tak pon.. sms/wassap

0173935497 nadia

tenkiu luangkan masa baca entry pnjg2 ni =)







No comments: