MY PAGE


XOXO

Friday, September 13, 2013

Musim Exam

Assalamualaikum..masih tiada kerja yang perlu dibuat..hihi

mood menaip plak ada,then staff sini ckp, kau taip karangan ke hape? -_-

sekarang musim exam kan.. budak2 baru je lepas UPSR.. lepas ni PMR n SPM plak..
tak terkecuali jugak kazen2 aku yang amik exm...


yang ni yang amik UPSR.. baru je lepas...
Aidil dgn Aqi
harap2 korang lebih banyak A la ye.hihi


see.. TAK payah pegi skolah dah..haha
pegi pon tak de buat ape. tapi2, tak elok, nti kedatangan tak full. eh? =p
tambahan pula dgn sokongan makcik2.grr




ni plak group yang amik PMR..
harap tak silap la.hahah
ameer, Helmi ng Mira
wahh.. gudluck ye !
tak lama lagi dah kan...
uols can do it...


***


haa. ni plak kakak2 yang nak amik SPM..hihi
ema dan ida

skrg tgh trial kan.. ke korang dah abes xtaw la.
tapi relax la, SPM je kot..kot?haha
aku SPM dulu kutip sume gred kot.kau hado?
=P


ni plak abang2 and kakak2 yang dh tak sekolah..
ececehh..

sekarang masa untuk adik2 plak exam n sekolah ye. =D

Good luck untuk semua kazen2 aku yang bakal menduduki peperiksaan 
dan pada yang dh lepas pon..
moga keputusan korang terbaik...
=)

and tak lupa jugak untuk SEMUA yang bakal tempuh exam k..
wish u ALL THE BEST..

XOXO




No comments: