MY PAGE


XOXO

Thursday, November 14, 2013

Keputusan UPSR

Assalamualaikum...
selamat pagi semua.. harini Result UPSR keluar.

so, GOOD LUCK ye adik2...

akak dah amik UPSR... dapat 4A 1B jee.. salahkan SAINS nape B.. huh !

semalam mintak cuti 2 hari, tp dapat sehari..
majok ng bos, malas cuti..grr
*sepatutnye xyah dtg lau majok.heee..

kat UITM ade CAREER ATTACK.. hmm xpe laa. xde rezki...
INSHAALLAH ade rezki lain yang dtg..

Haa.. adik2 yang dapat 5A tu, dtg amik pin no kat MARA oke !
sanggup aku x cuti sebab korang.. isk isk..

*******************

setiap apa yang berlaku ade hikmahnya.
kesabaran itu penting. kena kuat. :')

XOXO

3 comments:

misz sheyla said...

jahat tol sains tu....kalo x dah straight A

nona azizah said...

Sy dpt 4a 1d jew
Yg d tue subjek perikemanusian.
Hahaha..thniahlh naddy dpt 4a 1b

Aisha Fauzi said...

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
Terima kasih sudi tolong :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/