MY PAGE


XOXO

Tuesday, November 12, 2013

Nuffnang Kembali Aktif

Assalamualaikum dan selamat pagi semua <3
bangun pagi2 pergi kilije cari rezki utk anak2.. eh? nak? ank tekak de la.hihi

mcm yang korang taw @ yg xtaw, sejak intern ni, rajen pulak berblog kalau TAK DE KEJE.
jadi, NUFFNANG pon baik hati selalu menyinggah belog yang tak berapa nak popular ni..
tapi TETAP BOLEH wat simpanan utk MASA HADAPAN...
MASA HADAPAN ok ! tak mau CASH OUT awal2. =D

banyak jugak la ENTRY yang dok update NUFFNANG yg salu singgah blog ni.. banyak kee? -_-
salah ke update psl NUFFNANG ni? isk isk.. bia la kan... SANGAT MENGHARGAI taw..
dulu D.I.A salu bising aku dok update BLOG tah ape2,..TAPI sekarang bila D.I.A taw berblog ni menguntungkan, terus TAK BISING..haha.. MEKASEHHH.. =)


ANTARA yang sudah di KREDIT kan dalam akaun NUFFNANG.
tgk laa.. START aktif balik bulan SEPTEMBER..
last dpt EARNING 2011.GILER teruk..haha

macam bestt je, macam sonokkk jee NUFFNANG dtg singgah 'RUMAH'.. 


ni plak adv yang sedang berlegar2..
makan angin di 'rumah' kesayangan.hee..
dok lame2 taw !

**

effort berbelog kne tingkatkan lg..
dan tingkatkan jugak EFFORT utk wat THESIS !! huhu

mekaseh kerana sudi terjah belog yang tak seberapa ni.. =')

XOXO



3 comments:

::Misz sunsWeetz:: said...

datang sini klik nuff tuan rumah ^^

Nadratul Syazwana said...

Perghhh banyak gila!! Jealous jealous

~naddy~ said...

misz sunsweetz : tq ! =D

Nadratul : alhamdulillah... =)