MY PAGE


XOXO

Friday, May 18, 2012

cepat tersentuh

Assalamualaikum.. =D

baru pulang dr McD..
bajet nak un9 kat sne, tapi plug ngade2 xleh pakai kat sne. sabo je laa... -_-"

petang td kena marah dgn ustazah.. Oh Myyyy......
GARANGnye ustazah...
satu kelas kena marah.. MISCOMMUNICATION punye pasal... oke..... *saba
and then, test pon dye tak bagi buat.. semua dapat '0' .... oke lagi sekali...*carrymark kotttt nye adoyy punn....
bukan jiwa kacau sebb tu skg neh...
meh mau citew...

******

aku tengah JIWA KACAU ke ?

masa lunch bersama kawan-2 aku kat cafe.....
sedap makan-2, tetibe membe aku pasang video....
cehh.. layan dgn penuh EMOSI....


Ohh Myyy.... sangat-2 tersentuhh tengok video tu..
video ape ??

one of my fren, g konvo membe dye semalam, kat UiTM shah alam...*dekat pun.
membe aku yang lain, g rakam masa dye nak kasi bunge kat sum1 tu.....
siap edit ng lagu yuna ag taw, lagu " terukir di bintang "

kenapa aku rasa sebak sangat tengok video tuh ?

maybe sbb aku paham situasi kawan aku tuu...
dgn CARA dye sweet, plus-2 dgn lagu yang menyentuh perasaan...

mula-2 tak kuar pon air mata neh, tapi membe aku yg lagi sorang tu g tegur...
isshh ! kan aku dah cakap, lau orang tegor aku time tenga tacing, otomatik air mata aku mengalir..
Ya ALLAH... ape la lembut sangat hati aku neh.. huuuu....

nak taw video ape ? nty kalau diberi kebenaran, aku upload la kat FB.. kalau boleyh laa. hehee....

aku mencuba utk menjadi seorang yg ber HATI KERING.. huhu
do i care ? =p
jom baca entry semalam. =)




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


6 comments:

Cik Bhulat said...

siannya kena marah dgn ustazah..ada ke patut kasi kosong..xbaik la

Si Matatajam said...

Ala sian plak. Tgk kucing tu lg sian la plak.. Ha ha gurau je... Jln2 n follow2 sini

Syuhada Nasya said...

awak di tag :)
http://nuramirul.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

~naddy~ said...

@Cik Bhulat

dye marah sgt la tu.. =)

~naddy~ said...

@Si Matatajam

hehe. pon boleyh cm tu ea. =p

~naddy~ said...

@Syuhada Nasya

tq. nty nad join k. =)