MY PAGE


XOXO

Thursday, May 3, 2012

Realiti seorang pelajar

assalamualaikum !
sebelum tido, nak meng-hapdet sebentar...

realiti seorang pelajar ??

Masuk kelas,
tunggu lecturer, xpon lecturer tunggu pelajar. hii...
start lecture.....
pelajar FOKUS, almost 30minit gitu la..
30 minit pertama, tangan menulis ape yang lecturer mengaja kat depan..
lepas 30minit, xpon 15 minit.. tangan dah mula menulis bende2 lain yg kekadang tak masuk akal.

conteng sane sini...
koyak ketas, smbung2 cite ng kawan sebelah.
pale dah mula fokus tang lain...
biler lacturer tnye, "PAHAM?"

jawab, "paham..."
"pe yang uols paham?"
"errr..."

hehehe...

balik uma..... tak sentuh buku pon....
lagi 2 3 hari nak test, exam, xpon esok nak test...
baru mulaa wat NOTA laa.
baru nak pahamkan...huhu

sebenarnye nak citew, tangan aku sakit wat nota tadi. kehkehh !
#sakit men squash pon x abes ag.

banyakk kot nota ! tak siap2 ag tu. aku neh tak boleh nak bace buku terus menerus.
mesti nak menulis dulu.
then baru nak pahamkan...


*realiti 3jam before test* hihi


actually, pegi kelas bukan paham sngt pon.
tu lebih baik dok uma, study sendiriii......

lain orang lain cara. =D



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


7 comments:

Syakir Rahman said...

hahahaha... semoga berjaya :)

~naddy~ said...

@Syakir Rahman

tq shaq ! =D

kura said...

sampai tangan pun boleh sakit buat nota. betul study ni! hehehh

Cik FaRiZaM said...

rindu zaman study...

time lecturer kasi lecture tu la note yg paling berharga,,n sng paham...series ~

dr
afasz.blogspot.com

Cik FaRiZaM said...

follow ur blog :D

~naddy~ said...

@kura

haha. betul sgt., =D

~naddy~ said...

@Cik FaRiZaM

ikot pade lecturer yg cmne gak la. hihi

tq =)