MY PAGE


XOXO

Monday, May 14, 2012

perhatian | Love

assalamualaikum !
hyep2. selamat malam..
tadi lepak kat wakdol. tgk BOLA ? grr wat note yang WAJIB dihantar sok. penat jari jemari iolss. =(
MC menang mse tgk tu. bergegar jup kedai tu. hii..

PERHATIAN !

sila ambil perhatian. boleh ke AMBIL perhatian? hehe
actualy aku nak cite pasal perhatian.
bagi pandangan aku la. kan ni belog AKU yang punye.huhuh

ehh, kamu2 yang ber- CINTA. how ? sihat tak hubungan tu?hehe

betol ke bercinta ni kena bagi perhatian sepenuhnye kat pasangan korang?
24hours a day ? sehari sekali ?
macam mane kita nak taw kalau orang tu betul2 sayang kite?
ish. BANYAK betul la persoalan..

bagi aku.
tak perlulah nak ambil perhatian 24hours.
cukup sekadar, tau, OKE atau TAK.
its mean " CARE " ..

camne pulak kalau 2 3 hari, atau 2 3 minggu tak ambil tau pasal pasangan...
its still work as " RELATIONSHIP " ?


UNGKAPAN SAYANG.

SAYANG awak, SAYANG b, SAYANG sayang, etc ...
so many SAYANG..
semua orang boleh CAKAP SAYANG.
tapi cmne pulak ng HATI ? HATI orang kite tak taw..
tak boleh nak operate, tengok hati tu cmne...
Mungkin mulut je cakap SAYANG kat si DIA, tapi HATI pada si DIA..

yes, TRUST sangat penting..
tapi dlm ke-TRUST-an tu pon kadang-2 muncul perasaan waswas...
bohong la kalau kate, tak de rase waswas langsung..
ishh. bahaya jugak kalau mcm tu...

TERUS TERANG is the best way..
so, tak payah selindung ape-2 kalau ade bende yang nak di-explainkan...
BUANGKAN ke-ego-an.

*citew lebat macam aku ni perfect dlm bcinta plak kan. huuu
but, its from my heart.
kbaii.. ='D




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


1 comment:

susulemakmanis said...

betuk tue dear.lau 24 jam nk diberi perhatian,tue dah mcm mengongkong.