MY PAGE


XOXO

Thursday, March 1, 2012

Blur di Hospital Selayang

Hyep2 ! Assalamualaikum !

jemput baca sini.. hihi. mekasehh..

sebelum tu, ade sapa-2 nak try apply sambung belajar ? Klik Sini ... and sape-2 yang minat capture gambar lak, sila Tekan Sini untuk menang hadiah menarik. <33


ehemm ! tadi pagi aku pegi Hospital selayang..
err. aku sakit ke ?? No no...
Bawak Atuk aku, de appointment...


aku neh, mane laa penah uruskan orang sakit....
setakat, lepak-2, melawat orang sakit, makan-2 kat dalam wad, penah laa.
kalau aku sakit sekali pon, mama ng abah yang uruskan. hihikk

tadi, disebabkan acu aku nak cari parking, terpaksa la aku uruskan pendaftaran atuk aku..
g ng atuk ng nenek..
ALAMAK, cmne neh. huu

acu kate kena g kaunter surgical clinic dulu.
oke fine, aku g kaunter tu.. dye kate, g daftar dulu kat kaunter 3...
aku pon g laa daftar, then amek no..
g kaunter bayaran plak...
kena 5hengget, naseb dalam wallet ade wet. hehekk

pastu aku dgr akk tu ade cakap sumting mase bagi resip. tp aku tak bape dengar.
pegi la jumpe atuk ng nenek.. aku dah blank, pas bayar tak dapat pape pon,
cam sumting wrong..
pegi area bilik pemeriksaan, tnye nurse..
nurse tu cakap kena amek no kat kaunter 6 (kaunter surgical clinic )..


Ouhhh.... pas baya tadi kena anta kad appointment, then dye panggil name, baru dapat no.
adehhh. akak kat kaunter bayaran tadi tu, slow sangat cakapnyee. mane laa aku taw.
SABO je laa...

tak lame tu, acu aku datang... pergh. lege sume dah settle, cume tunggu giliran je. hehehehe..

pandai gak la aku kan nak uruskan orang sakit, walaupon agak BLURRRR. = ' D

MALU BERTANYA SESAT JALAN.

AMARAN = jangan bunyikan HON di kawasan hospital.




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

No comments: