MY PAGE


XOXO

Sunday, March 25, 2012

Saya diculik !

Assalamualaikummm !
selamat tengah hari =)

ehem-2 ! arini sakit peruttt. adehh. ni lah perempuan, nak mengadu kat seseorang, tapi tapii...die senyap je..
sabo je laa.. ='D

aku diculik JUMAAT haritu !

hari mulia, jumaat yang mulia, aku kena culik ?? hurmmm

aku di culik oleh acu aku, dibawa ke kota damansara..hee.. ni penculik yg HEBAT...
siap support makan bagai taw. =p
aku tak bawak banyak barang, apatah lagi buku-2.. memang tinggal je. cume lappy je tak tinggal, even aku deactived FB khamis aritu.errr... tapi dah active balik semalam. HAHA..
actually aku teman acu aku, dye nak pindah uma... tapi tak jauh pon....
ape yang aku tolong dye ??



rajin tak rajin tak bungkusss sume-2 tuu ??

sape nak kawen? amek tu LCD tv. haha


proses nak bawak turun barang dr pukul 12tghari sampaiii kul4 ptg sumting cmtu laa...
kesian betol.. 3 orang pkerje, turunkan barang dr tingkat4,tanpa lift. kesian betul..
sampai aku ng acu tetido2.. Heheh

**

before kul 4 tuh, perut dah lapa, g makan dulu kat restoren ayam kampung...
makan siket.. err. xbape nak selera la..
then beli bungkus utk pekerje tu..kasi rehat siket..

then bawak barang2 tu ke uma baru...
tak la setinggi uma lame...

haa.. ni lah kawasan baru uma acu aku.. ade swimming pool ag taw....

tp uma acu tak ngadap swimming pooll...ngadap uma bangloo... =D

kat D'Rimba Kota Damansara....seks11 kalau tak silap..
line tenet kat sini, Syiokkk... celcom bb aku yg selalu cam siput neh, lajuu cam kai WIFI.... 

**


arini nak g jenjalan then balik shah alammmm.. =)




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

5 comments:

Syakir Rahman said...

hah!! dah dekat ngan area umah akak shaq....kt sek 7... :)

kura said...

hahah.. cepat betul aktivekan balik fb yee..

*best tu ada swmmg pool. peh.

~naddy~ said...

@Syakir Rahman

nty blh balik sme2 damansara, =p

~naddy~ said...

@kura

sbb bosann... =p

shiema sufian said...

lawanyaaaa rumah baru (: