MY PAGE


XOXO

Friday, March 30, 2012

perempuan dan teruja

Assalamualaikum ! blom tido lagi kan kan.. =D
sebelum tido, nak hapdet satu entry sat..pasal ape ?
pasal TERUJA laa !
teruja ?? EXCITED la yunkk =)




aloloooo....excitednyeee dye !

alkisah pasal EXCITED.....

perempuan dan keterujaan tak dapat dipisahkan...

biler ses uatu yang diinginkan, mesti excited gilerr !

contohnye, kalau esok tu ade plan nak g memane, or nak g kenduri kee....
malam neh dah siap2 punggah almari, carik macam2 baju + tudung + aksesori yg sesuai nak kuar utk esok harinye,,,

kalau boleh, dah testing complete outfit !.. macam dah boleh keluar terus .. kehkehhkehh

LELAKI ade ke macam tu ??

yelaa, salu yang aku taw, pompuan yang excited lebeyh.. lelaki COOL je.....
yeke COOL ?? =D

perempuan rase dipinggirkan bile lelaki rase EXCITED tu NOTHING...perghh

*******

i got a call.........

i feel worry........

i hope nothing will change......

iloveyou..........



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

8 comments:

Syuhada Nasya said...

hahahaa kn ? aduduu

~naddy~ said...

@Syuhada Nasya

haa. taw tak pe. :p

kura said...

setuju! mmg tak boleh disangkalkan lg. hekhek

~naddy~ said...

@kura

hehehe. =D

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

laki suka ase pmpuan yg eksited ni cam tu..
xsuka taw!
lgsg xhrgai prasaan org

ezyra daniel said...

shhhhhhhhhh jgn laa bgtw owg len hahha

~naddy~ said...

@ezyra daniel

hehehe. shhh..

~naddy~ said...

@Kumiko Ryou | Farah Amira

taw xpe. terus tak eksaited lau cmtu. huhu