MY PAGE


XOXO

Sunday, April 1, 2012

Pahang Trip | best

Assalamualaikum ! hyep !
sementara ade masa neh, nak menaip ciket la ape belaku ujung minggu neh. hee
jupg nak keluar jejalan ag.. yiihoo !

actually ari jumaat aritu, aku diculik aku bawak ke pahang.
uishh. Terasa amat jauh, tetido2 aku dlm keta. kehkehh ! nak wat cmne kan, dah ngtuk, bgn awal, g kls. kls pon g lambat. =D

****

sampai pekan dok homestay....naseb baik homestay dye oke....
malam tuh g nikah kawan angah...
Ujan lebat gilakk....
adehh. ujan angin sume...
aku dok uma jiran yg nikah tuh bdua je ng acu. uma kampung kan. tetibeeee....

gedegangg !!! pintu terbukak ! pergghh. HORROR sgt... terasa macam dlm filem!huhu
malam tuh pon balik lewat, ade ape tah yg tak settle ag.
sampai je homestay, terus telenaa...syiokk !

SABTU..

g kuantan,
ade kenduri kesyukuran..

alowhhh.ramaii betol budak2 tecik. ade yg baru leh bjalan, comeyl !

masa aku duduk relax, tetibe ade baby boy tu, "na opokk.."
tetibe je dye terjah aku, dah la comel, geram !  aku pon bagi la. (aku kan baik..hahaha)

masa nak balik dr uma tuh, ade baby gurl plak. nak kua uma, soh pakaikan dye croc.
alolololoooo TOMEY !!!!

***
then gerak g TELUK CEMPEDAK...
lepak2, aduihh. RAMAI bangett..
amek2 gambo ng acuu...
then makan kepok lekor. hehehe cedapp..



ececehh. membeli belah pulaa.. 


taw kenape ?? sbb ade belon buih tu. hehe cer carii. lau nampak la. =D


OMBAK RINDU...



masa balik tuhhh, ade bbm check in..
LOL ! si DIA pon ade kat teluk cempedakkk...!!
terus aku amek fon, kol dia...
oke FINE. kecewa.. kalau taw, blh date kejap. huhu !
tu la padahnyee tak bermesej.. tak de rezeki, nak wat cmne, agpon dye ng family. xpe laa
(padahal dah kecewa xpat jumpe)

lepas tu g mamam kat tanjung lumpur. ANA IKAN BAKAR. mam ckit je. diet -_-" haha*


MAKAN-2 !


kbaii. nak siap2. g ikea, mam meatball ! =D




3 comments:

starzieti said...

g tc bestkan ? pemandangan cantik. :D

~naddy~ said...

@starzieti

hehe. yup ! tp ramai olangg. =D

shiema sufian said...

wowww, bestnyeeee. gambar pon omei omei je (: