MY PAGE


XOXO

Tuesday, April 17, 2012

Tujuan berblogging

Assalamualaikum..
nak study, tp TAK tau mau start mane ... kunci tak jumpe. kehkehh....

tujuan berblogging ?

ehh, aku bukan BEN ASHAARI yang expert pasal blog, cume aku taw la jugak pasal blog neh.
nak kata HEBAT ? tak la SANGAT...

mane tak nye, ade je, STALKERS, HATERS.... haihh !

sejak duamenjak tigemenjak neh... serabut aku ng orang di sekeliling blog neh... =(
selama 2 tahun 2bulan 2 minggu 3 hari nih kesian blog aku jadi mangse.

ke, aku TERLEBIH sangat cite ? aku rase, selama neh aku cerita tak babitkan sape2 pon.
just kawan-2 aku. tu penyeri blog aku. kalau tak, SURAM je...

aku just SHARE ape yang aku nak share. not YOURS.
kalau uols nak share, share je kat blog uols...
kan ada blog sendiri. PEACE ! =D

BEN ASHAARI penah bagi tips berblog, kalau ape je yang terlintas kat pale otak neh,
just MENAIP je...
even entry tu pendek... Haaa.... aku nak citew semua ? its UP to me la....
ke nak joint venture menaip ng aku ?
jom! aku alu2 kan je. =)

boleh jadi kawan BLOGGER...
boleh wat aktiviti bersama BLOGGER-2 yang lain ! OHSEM taw !

takkan laa DALAM-2 pon nak citer kan ?
tu dah terlebih SANGAT tu...
ORANG giler pon taw malu. Auw !
aku taw aku tak sebaik mane, TAPI aku still waras pasal BATAS-2..
tak de la GAMBAR aku peluk-2 kan ?
GAMBAR BF ? malas nak exposed. SIMPAN dlm HATI suda...huuuu...
nak cakap pasal dosa pahala ? NO KOMEN.

BLOG pon boleh SANGAT utk SHARE tips2 berguna....
baru la orang nak bace..
kalau pasal yang takde POINT, better wat PRIVATE BLOG. =)
senang, TAKDE stalker, TAKDE haters, TAKDE la cik Anon.

happybloggingsayangsayang




suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

4 comments:

mizara said...

thats true dear....
tapi bila difikirkan balik..... biarlah diorang (termasuk saya)nk tulis apa lantak lah... kita sekadar tengok,baca.... betul x..??? hehehehe
and rasa dia patut di follow,so kita follow... if blog dia ntah pape je entry so xpyah... hehehhehhee....

btw nice blog and ur entry sgt berguna. good.. keep it up dear....

~naddy~ said...

@mizara

betul2. =D
sabo je laa....

tq !

kura said...

apa yg pentingg. blogging kena iklas. ewah!

~naddy~ said...

@kura

yup. =D