MY PAGE


XOXO

Sunday, April 15, 2012

emergency call only

assalamualaikum !

how today ? okay ? hang out mane-2 ke ? untung laa....
aku dok uma je. huhukk....

actually td aku rajin sgt wat note utk TEST minggu depan. *ade test baru nak wat note
akan tetapi, aku jadi MALAS secara tibe-2. malas nak MENULIS....
nak MENAIP je. tapi xtaw nak menaip ape..

tajuk entry aku cam dasyat je kan. *konon
sebenarnye, title tu aku xtaw nak wat pe. tgk kat enpon neh, asek emergency call only je. so dapat idea. =D

aku rasa aku dah penah menaip pasal relationship kot..
ishh ! susah betol laa kalau secret relationship neh kan ??
secret recipe Ohsem ! =p

eventhough kite je taw, Yess, even orang tak taw, kita taw yang DALAM HATI DIA ADA KITA..
ehh, PASTI ke ? meh nak operate kasi nampak HATI tu. cer tengok, ade terselit tak kita kat situ ? hihi

kalau lah boleh wat cmtuh, kan best. =)

dah dia cakap macam tu,
so terima je ape yang dia cakap,
penat dah nak men - stalker, penat dah nak pikir bukan-2....*semua tu bkn aku actually.errr.. ='D

lelaki ? very UNPREDICTABLE.......


Hormon mengalahkan pompuan dtg bulan. HAHA #sukati je, jgn marah ea.


kebanyakannye aku rase, asik POMPUAN je nak paham lelaki.
err.. LELAKI, adakah kamu paham pompuan ??

actually... tengok jugak pade diri sesorang tuhh...

kalau dia jenis yang berKATA BENAR atau JUJUR, dia takkan berLAKON dpn korang-2...
dia akan JADI diri dia sendiri...
cara MAKAN, cara GELAK, cara BORAK.....

kekadang, disebabkan SAYANG, sanggup sembunyikan sesuatu, DEMI TAK NAK sakitkan hati orang tersayang...
TAPI, jangan dikumpul SEMBUNYI tu..
nanti lama-2 lagi 'SAKIT'.......
terus terang dr AWAL kan bagus.....
cuma nak menerima kenyataan tu la yang SUSAH....

berCINTA kalau tak de SEBAB orang ketiga, takkan PORAK PERANDA...

that why la, kena JUJUR, and PERCAYA.... ='D

ehem-2, dun worry baby, i takkan jatuh cinta ng BF you. =)

p/s : maaf kalau entry neh agak merepek, ngtok sudaa...



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

4 comments:

Shazwan Azizan - wanblur said...

tanda-tanda nadia dah ngantok hehe

~naddy~ said...

@Shazwan Azizan - wanblur

hehe. mengantuk nk menaip gak. =p

Cik Yatt said...

paling tak suke ade org ke3 en

~naddy~ said...

@Cik Yatt

yupp.. =)