MY PAGE


XOXO

Wednesday, April 25, 2012

Siapa Betul Siapa Salah ?

Assalamualaikum...

alhamdulillahh... settle keje aku untuk hari ni. Hari esok ? tggu esok je laa. pnt dah ngadap mende2 tuh. rehat sikijap. =D

***********

korang penah alami situasi ni tak.... situasi di mane, korang TANYA atau SOAL diri korang dgn banyak soalan, tapi TANPA jawapan. ?

adehh. terasa BEBAN tu kan ??


tanda SOAL tu nampaknye sangat berat berade atas kepala...

kita tanye diri kita, kita tanya diri seseorang.
SEMUA tanpa jawapan.

soalan tanpa jawapan ??

haihh, dalam exam pon ade jawapan taw, even jawapan tu tak pasti betul ke tak...

biler tak de jawapan, mula laa...
nak salahkan siapa....
TAK DE hak nak salah kan sesapa, rite ??

Siapa Betul Siapa Salah ?

susahnye nak pikirkan kalau tak de COMMUNICATION...
complicated wehh.... adehh....

PASRAH tu menyerahkan ?
PUTUS asa ?
haaa. tgk, dah tanye lagii... pe lagi, cepad jawabkan.. hihikk..
dah-2, pening lak aku tengok tanda soal ni...

cume dalam keadaan aku skrang, kekadang MEMANG ter-SOAL...

#APA yang aku dah BUAT ?
#KENAPA boleh JADI macam ni ?
#SALAH siapa ni ?
#SALAH aku KE ?
#Sila la bagitaw, KENAPA tak nak BAGITAW ?
#KENAPA tak ade JAWAPAN neh...

#terasamasihtergantung
k.............tido. Zzzz..





suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

3 comments:

kura said...

behave yourself. senanggg. hehehh

~naddy~ said...

@kura

baiklah. hehe

Huda~ said...

sama la sgn kite