MY PAGE


XOXO

Sunday, December 18, 2011

again PUTRAJAYA

hyep ols ! Assalamualaikum ! ade ke yg tak tido lagi? err. mula menaip ini entry 3.33am. =D

**before tuh, JOM KE EUROPE !!

sepatutnye harini kena edit Video mandarin bagi siap. akan TETAPI, TER- follow membe2 aku g Putrajaya la plak.. errr... menyib0k je kan ?
diorang nak Shooting kat sane...utk video ARABIC..ecehh....

siap bawak lappy bagai, bajet nak edit2 kat sane, PADAHAL........ tak bawak keluar pon LAPPY. hahakk. SATU keje pon tak jadi.. =p


sampai sudaa di Putrajaya...
1st Shoot kat Mydin...
diorang shoot, aku ng syidah g beli barang kat Mydin. 
macam la kat Shah alam xleh beli, jauh benor beli barang. HAHA


cube CARI, di manakah saya ?? =p
Lunch nasik kukus ayam berempah jee...

*ehh, ade RED WARRIORS * huuu...



next Shoot kat Taman Botani...
tolong bawak botol air je. hehehe



Shaukani . Driver kitorang. mekasehh ^__^

sian dye bosangg.. haha naseb laa ade basikal sbg peneman. =p


BANYAK ikan. SUKE !
bagi dye mam keropok jee. huuu. cyan dye, kami tak beli roti pon...
best giler, rasa macam nak mulekan operasi jaringan jee.. hehe


dah settle SHOOT kat TAMAN BOTANI..
dr kul 12 pm smpai 6pm..grrr...

then g alamanda, diorang buat scene kat sne, aku ng syidah g jejalan...
syidah SHOPPING. aku TAK pon, JIMAT la weh, wet PT neh tggl bape je ag. huhu...

banyak kali gak la salah jalan kat putrajaya tuh, almaklum laa, kalau dah salah jalan, kompem2 ne U-turn jauhh...

11lebeyh sampai Hostel...malam baru balek.. hihikk..
smpai skg tak tido2 ag, sok nak edit vid mandarin bagi SIAP ! isnin ne SUBMIT.

***

leopard printed ----- > CLICK HERE



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

2 comments:

starzieti said...

dah lame tak g putrajaya. msti da banyak prubahan at sane an.

~naddy~ said...

@starzieti

nad pon jarang g sne. hehe