MY PAGE


XOXO

Sunday, December 11, 2011

Make Up | SWEET

Hyep ! assalamualaikum uols !

selamat hari ahad. moge menjadi hari2 yg indah utk korang semua.. insyaallh fer me TOO !

RINDU sgt kat belog neh.... Muahx ! heee....

hari jumaat haritu auntie amek g kota damansara, sebab hari sbtu nak teman dye g Make Up. maklum laa... PA mesti ekot. nak hapdet pe yg patut kan,....

1st make up, fer wedding, kat Dewan Merak Kayangan.... wahh.. untung laa berada di KAYANGAN.. hehekk...

Tiz Zakiah Wedding ?????




OucHh... GLOWING ! berseri... =D

bukan Tiz Zakiah laa... neh DALILA.. hehe

COMEL kan  ???
nak usha2 lebih banyak gambar ??


siyess COMEL + SANTEK dye neh....

***

after make up wedding, kul5 cm tu ade make up kat Mandarin Oriental plak...
nak balik uma dulu, tkot tak sempat sebab jem... 
so, lepak kat tasik titiwangsa. tido kat dalam kete.. haha
PENAT !
padahal Make Up je ponggg.. =p

Next Make Up !
Fer DINNER..
IBU mengandung 8bulan neh.....



Malatopss IBU mengandung neh... auw !!
macam PENGANTIN baru uols.. hehehekk...

BEST conteng2 muke orang... bukan aku, tp AUNTIE aku laa, aku boleh la make up jugakk.. hehe

***

berminat  ??

boleh CONTACT = DIANA CHIK
Like FB PAGE = TAYANGGORGEOUS by DIANA CHIK ..

***






suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

2 comments:

Tihara said...

cantik la make up dia..glamourous :)

~naddy~ said...

@Tihara

taw xpe. hehhe