MY PAGE


XOXO

Friday, December 2, 2011

Ombak Rindu

hyep ! assalamualaikum uolss ! wat gapo tu? hahah (konon nak sleng lain.rosak bahasa.. huhu )
tadi ade program, xdek kls, tu next entry lahh. ni nak citeer pasal semalam...
Oyeahh ! dah tengok OMBAK RINDU...
yg ramai dok sebut2 tuh,, BEST ke ??

Before tuh, TEKAN SINI , ubat yang aku selalu guna before tido malam. =D try la..

Back to topic, OMBAK RINDU ? eksaited sangat la dorang nak tengok. aku ? tak berapa eksaited sgt sebab aku tak penah bace novel dye pon... hehe


abis je 1st kls semalam, terus g terjah TGV bukit raja. dah tu yang paling dekat nak tgk wayang..
beli la tiket kul 5.15 pm pnye. yg kol 8 tggl sit depan je, TAK syiokk nanty..

then g MAKAN dulu, g kelas kul2... QMT...
belajar + banyak nombor, then terjadi la kejadian ini..

*

menantikan kelas abes.. (tak senonoh, FOCUS nad ! )

nak plak lecturer lepaskan keluar awal. auw ! suke.. hihikk
g solat jup, baru gerak g JJ...


sementara menunggu showtime ! untung laa sekarang, TAK PAYAH bawak camera, membe dah ade camera di sisi.. TUMPANG menyemak je. hehheh


dok tengah sibuk2 amek gambar, AMBOiiii.. senyap2 makan popcorn. TAK ajakk.. grrr...
kan dah kena terjah !


Sebelum masuk tgk muvie....sempat berPOSING... =D
im wearing YELLOW.. TAK kecik sgt la kan ? =p

mase mula2 masuk muvie tuh, baru je duduk, membe2 aku yg lelaki sempat ag tanye,
'' NANGIS ke tengok citer neh ? "
HAHA....over plak membe aku neh... 
makcik kat sebelah aku pon dah gelak2... hehe

makcik tu ade tnye aku, betul ke sit yg dye dudok neh, dye tak biase tgk wayang..
Oooo... neh mesti penggemar NOVEL ombak rindu. siap bawak anak bagai. huhu

*
tentang OMBAK RINDU ?
BEST !
best sebab ade AARON aziz. hahaha
LISA ? jadi jahat ? SESUAI.... pandai dye maenkan watak dye tuh..
MAYA karin ? TUDUNG tu tak berapa cute...salah Wordrobe neh. tak set up lelok.HAiihh..

Siyess.. ROMANTIK gilerr...
tapi yang tak bestnye, time nak feel2 sedeyh, ade lak LAWAK.. hadoii..spoiled betul lahh...

Pengorbanan. MAYA ...
Sayang kat lelaki tu, sanggup tengok AARON tu kawen lain,
 Aaron sayang giler kat MAYA.. dye pon terPAKSA kawen ng LISA.. 

Nak taw pe jadi lagi ??
g TENGOK kat muvie sendiri.. huhu


after tgk muvie...


char kuey teow... tak sedap. MASIN. tp abes gakk -_-



FENAT sudaaa...
balik nak dkt kul10, sbb HUJAN....
*
*


KALAU dah JODOH, kemana pon, apepon berlaku, TETAP akan bersama jua... =)



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^


4 comments:

bobiedanbad said...

mcm nak tengok je cerita ni :)

~naddy~ said...

@bobiedanbad

tgk taw ! :D

beLLa said...

besttnya da tgk !! nak tgk jugak !

~naddy~ said...

@beLLa

pegi la tgk. <3