MY PAGE


XOXO

Monday, December 19, 2011

Duit habis kerana makan

hyep ols ! assalamualaikum...

tadi pagi, ALAMAK, TER-ponteng kelas plak.. grr.. gara2 penat meng-edit VIDEO mandarin...
jam dah bunyi, g tutop.. bagus !

Ops, ade sport check bilek... err. naseb baik laa tak de WARNING ape2.. cume, KASUT kat luar bersepah siket. HAHA..
dudok 2 orang, TAPI kasut macam 10 orang... huuu...

kul2 tadi g kelas MANDARIN, amek carry mark n  anta CD....
itu je? then KELAS abis ! dah tak belajar... Mandarin xdek final, HOPE good result. dah Bodek Laoshi td. hehehe...

after kls, macam awl lagi je nak balik, membe ajak g AVON sec7 nak beli barang. aku xdek ape nak beli pon. then ujan lebat, nak lepak mn lak kan.. err. AVON dah la dekat ng Secret Recipe....
dah lepak situ, MAKAN pulak...

mam Spegeti meatball.. Ohseem ! ng Ice Lemon Tea...

lepas makan, g terjah JACKEL jup.... ape la yang SALES sgt tu kan? biase2 je.. huhu TAK shopping pongg...

duit2 PT dah hampir HABIS pon tetap makan sedap.. grr.. ntah la, aku tak boleh betol nak jimat DUIT biler makan...
mama cakap, duit kalau habis tang makan xpe, xmo dah shopping2 !
tetibe rasa lapar lagi,
tak makan nasik lagi harini,......

HARAP badan je kecik, tapi makan BANYAK !

SO ? =D


mane ade kecik, dah gemok pon PIPI tuuu... Huhu

lagi 2 minggu nak final.. welcome FINAL exam ! SCARY


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

4 comments:

@ Syima Raaif @ said...

hehe duit habis tang makan tape jgn shoping! nice ^^,

~naddy~ said...

@@ Syima Raaif @

haa. taw xpe. jage perut. haha

sYiRa LoKMaN said...

mata die :D

~naddy~ said...

@sYiRa LoKMaN

hehekk.. rimau jugak :p