MY PAGE


XOXO

Monday, December 19, 2011

dia menyedarkan aku

Assalamualaikum..

maaf, terajin nak menaip entry lagi.. entry kali neh sangat2 bermakna #ithink

semalam aku tengok kat HOME fb, ramai dok LIKE n POST satu video PROPOSAL neh..






seriously, terSENTUH tgk video neh....

*

bukan sebab cara die purposed, tp sebab segala rintangan yg di hadapi DENA..
biler baca belog Dena, ase nak nangis jee...huu....

*

kekadang orang yang dah lame kita kenal akan jadi PARTNER kita satu hari nanti.
kekadang orang yang baru kita kenal akan jadi PARTNER kita satu hari nanti.

semuanye TELAH ditentukan oleh ALLAH SWT...

*



Dena : Mak , kenapa dena,kenapa bukan orang lain? Mak : "sebab you're the chosen one , Allah chose you."

huwaa.. kenapa aku plak tacing ng ayat Dena ng mak dena neh? isk2x! =')

*




Kalau cinta Allah diutamakan , keredhaan Ibu bapa didahulukan , insyaAllah cinta abadi sesama manusia sentiasa menanti - DENA


***





suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

6 comments:

de'X said...

and sometimes orang yg kite xpernah ade niat nk berkapel tu la pasangan kita..

~naddy~ said...

@de'X

so, redha je la. :)

starzieti said...

saye pun tersentuh bace kisah dia. :')

~naddy~ said...

@starzieti
taw xpe... :')

AISYAH@AISHAH said...

nak nanges tgk video ni... ayat die semua tersirat...

~naddy~ said...

@AISYAH@AISHAH

membuatkan kita sedar macam2. :)