MY PAGE


XOXO

Tuesday, December 20, 2011

terbang seperti burung

hyep assalamulaikum ! MAYBE ni last hapdet utk HARINI.. huuu...

pagi tadi masa nak g kelas menunggu nanie, ade banyak burung beterbangan....

tetibe rasa BEST...


Bestnyeee burung2 tu terbang pagi2....
SERONOK je tengok.. tak de pape masalah pon.....
bila burung tu landing kat jalan raya, ade motor o keta lalu, dye boleh elak cepad2...

NAK TERBANG jugak... tapi.... =( mana mungkin #ecehh..

***

tetibe teringat kisah masa diploma SEM1 dulu. masa tu dudok kat hostel...
hostel tu mcm apartment la.. ade glassdoor..
banyak burung bterbangan..tetibe dengar bunyi sesuatu belanggar. tak kuat mane pon, tengok2 ade burung PENGSAN.. sah ! burung neh terlanggar glassdoor.. huuu KESIANnyee dye...
membe aku angkat, ceh, konon nak kasi sedar letak air la...hehek.
tetibe dye tersedar, terus TERBANG..
mesti LALOK giler dye terbang. hihikkk

***

kenan burung bangau


mama citew dulu, masa pregnant kat aku, dye ng abah bawak abang jejln kat Zoo...
mama kate, dye suke SANGAT tgk BANGAU....
CUTE sgt...
mama suke tgk kaki bangau tu.....

SO NOW ?!
susah dah aku nak carik size kasut.. Grrr.. kaki KECIK sangat.. LOL

kenan bangau.. hehehehe....Shhpp !

FLYING WITHOUT WINGS



suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

2 comments:

Tihara said...

haah, bangau cantik..bese tgk kt sawah padi :)

~naddy~ said...

@Tihara

a'ah. banyak kan.. :) comel kaki dye. hehek