MY PAGE


XOXO

Tuesday, January 17, 2012

17012012 im 22 | BIRTHDAY GIRL

Assalamualaikum !

Sekarang aku hanye pegang satu WORD....

Alhamdulillah.....
Alhamdulillah.....
Alhamdulilah....

17 Jan 2012 GENAP la usia aku 22 tahun....

macam-2 DUGAAN dalam hidup, ditempuhi dengan MACAM-2 ragam, cubaan....

LIFE is KEHIDUPAN



Realiti kehidupan aku sekarang ? Alhamdulillah.... lebih tenang disamping mereka yang aku SAYANGI....
Walaupun aku berDUKA, mereka TETAP membuat aku terSENYUM... =)
Dah TUA ke umur 22 ? ishh.. NO kan ? haha...


( antara wish yg di-print screen kan)

errr... BETOLKAH ?? betul kah aku semakin CHUBBY sekarang.. OemmGgee oOoemmggeee!
err... memang betol pon.
aku dapat rasakan sekarang, berat je nak bawak PIPI aku neh. HAHA *tipu

Siyessly, dulu dudok KL mase Diploma, berat aku MAINTAIN 35kg, TAK turun TAK naik,
Now sejak kat UiTM Shah ALam, average berat aku antara 38 - 39 kg.. HAHA..
kire naik la tu kan ??

Duduk sini asek MENTERNAK lemak jee, sampai wet PT aku tggl pathengget je dlm bank skg. HAHAHA

FAMILY is KELUARGA



Wahhh.. untung la mama ! boleh gayut FREE arini.... haha no tu name aku kan, so, mama leh la gune utk kol sape2, gosip2.. Opss ! =p

i LOVEeeeee My Family So Much ! Tengsss alot coz care for me dr KECIK sampai laa BESAR sekarang. besar  kee ? =D

*mama salu pesan, JANGAN angkat BARANG berat2 mase balik haritu, err. baru aku terpikir nape...it all about my kazen, kesian dye... I HOPE she'll be fine ! amin ... *

FRIENDS is KAWAN-2



Seronoknyee ade KAWAN - 2....
kawan2 la watkan aku bersemangat untuk survive HIDUP sebagai seorang pelajar..
kawan2 TADIKA + Sekolah RENDAH + Sekolah MENENGAH + KPTM + and NOW UiTM !

i LOVE uolss !

terutama sekali, kehidupan DEGREE lebih enjoy and semakin RAJIN utk belajar,., dgn STUDY group bagai..
Hope RESULT last FINAL exam, memberikan KAMI semua, keJAYAan yang CEMERLANG ! aminn..~

LOVE is CINTA




woww ! CINTA ?
RAMAI yang WISH, JANGAN memilih laa, Cepat jumpe JODOH laa,, Hehehek ! 
yeahh ! im already 22 y0 !
dah boleh pikir pasal jodoh2 ? err.... oke la, meh cni nak explain siket pasal cinta + jodoh2 neh...

aku MAHUKAN relationship yang MATANG !
aku MAHUKAN hati yang HENSEM ! =)
aku TAK NAK perkara REMEH TEMEH tenyeh  menjadi perkara UTAMA pergaduhan !
aku MAHUKAN hubungan yang KEKAL, sbb aku MALAS nak pikir tuka2 CALON bagai.. (ayat jahat ke?) 
even orang cakap, 22, muda ag, RELAX r, kawen lambat lagi....Tetttttt ! SALAH TUH !
BIAR ade relationship yang SATU, just JAGA & TETAP UTUHKAN hubungan tuh ! ( WOoww ! ayat aku dah cukup dasyat di situ )
Biarkan DIA pentingkan BENDA lain drpd PENTINGKAN PEREMPUAN lain ! (tapi biar berpada-2 ) =D

aishh ! Panjang pulak BAB cinton. HAHAHA....

LOVE YOU !!~~~~


aku ingat nak buat segmen sempena bufday aku neh, tapi ape ea? any idea ?? =D


suka? LIKE & COMMENT keyh ^_^

10 comments:

msredcheesecake said...

Happy birthday.... Semuga yg dihajati tercapai.... Have fun celebrating ur brthday....

Kalau dok shah alam mesti chubby.... Byk tempat studeng hangout... Hheee....

kaizen said...

hepi besday nad

sYiRa LoKMaN said...

happy bday! ^_^

~naddy~ said...

@msredcheesecake

tq dear ! haa. taw xpe. asek makan je biler kluar. hehe

~naddy~ said...

@kaizen

TQ :)

~naddy~ said...

@sYiRa LoKMaN

tengss :)

azeelia azman said...

hepy sweet 22 bday.may Allah bless u always.

:)

~naddy~ said...

@azeelia azman

TQ.. amin.. :)

AISYA@AISHA said...

semoga dapat apa yg dihajati.. insyaallah... sanah helwah nad!!

~naddy~ said...

@AISYA@AISHA

amin =D tengss :)